Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
Zablokowany
  • 21 / / 0
jak ja bylem porobiony 33mg to slyszalem tylko pisk na wjezdzie, a potem dzwiek kropel wody spadajacych na tafle wody w wielkiej jaskini. slyszalem takze dzwiek blyszczacego sie krysztalu. muzyka przydaje sie dopiero na koniec jak puszcza ostra jazda. wtedy lepiej sie wyczilowac gdy slucha sie ulubionej muzyki. nie ogarniam jakiegos psy trance czy co tam jeszcze. nie rozumiem jak mozna jakas nie znana wczesniej muzyke sluchac natripowanym
  • 357 / 3 / 0
Raoull pisze:
Dzwieki, ktora lubie najbardziej czyli rock, grindcore, screamo, rapcore itp. niezbyt da sie sluchac na fazie bo rozkurwia czaszke wiec pytanie co nadaje sie bardziej dla mnie jest jak najbardziej na miejscu.
Oj tam, oj tam. Każda muzyka jest zajebista, choć każda w inny sposób. A może to tylko ja tak mam...
Uwaga! Użytkownik Cyric nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 857 / 2 / 0
Ja na grzybach nie potrafilem sluchac mojej muzyki bo byla zbyt agresywna.
Uwaga! Użytkownik Raoull nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / / 0
Mayday pisze:
Garfield pisze:
Orientuje się może ktoś z Was jak sprawa wygląda z zamawianiem HoMet'a do polski z innych krajów(Szwecja/UK) ?
UK nielegal
Ok.
Chodzi mi bardziej pod kątem - nie, czy tam jest legalne, tylko jak sprawa wygląda z paczką gdy już dotrze do polski. Czy mogą być jakieś utrudnienia.
  • 656 / 12 / 0
Mam podobnie,DNB moge sluchac na prawie kazdej fazie, ale na 4acodmt mam potym za duzy nieogar xD minimale lepiej wchodza
  • 634 / 4 / 0
AE86 pisze:
BrightestStar pisze:
Muzyka na tripa: włącz sobie kurwa co lubisz
Dokladnie kurwa. Nie rozumiem jak mozna nie wiedziec czego sluchac na fazie i ogolnie.
Zauważyłem, że do każdego typu substancji pasuje inna muzyka: nie wyobrażam sobie będąc nafuranym słuchać rocka, a będąc skodzonym słuchać jakiejś sieczki. Zaś na odwrót wszystko jest git.
Wyczytałem w odległych stronach tego wątku, że psytrance będzie git - dodaje solidnego pierdolnięcia.
Artha :gun:
Uwaga! Użytkownik NeverRewarded nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 705 / 1 / 0
Ja bym Ci proponowal naszykowac sobie jakies rozne style zeby miec pod reka i na tripie ocenisz co chcesz sluchac, bo jak w trakcie bedziesz przeszukiwal foldery to sobie go zjebiesz tylko ;-)

I ja mam podobnie jak Ty. Po deksie nie moge sluchac Trance ani ogolnie zadnej elektroniki, nawet chilloutu z delikatnym beatem, wszystko brzmi wtedy tak sztucznie i metalicznie, zwlaszcza ostra perkusja. Ambient zas to wtedy istne laczenie sie ciala z dzwiekami :)
Ostatnio zmieniony 03 czerwca 2011 przez AE86, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1558 / 18 / 0
Jedzcie 40mg ho-met/60mg aco-dmt to jest rozpierdol. ;p

i załączajcie DUBY
Ostatnio zmieniony 03 czerwca 2011 przez Blefujesz, łącznie zmieniany 1 raz.
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 2775 / 39 / 0
Otrzymałem dziś próbkę od znanego i cenionego europejskiego dostawcy.
Kolor jest beżowy co może świadczyć o lekkiej degradacji. Zapach delikatny żadnego smrodu. Smak gorzki
To tylko w kwestii wyjaśnienia
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1876 / 23 / 0
Ja 4-HO-DiPTa od nich tez dostalem lekko bezowego jesli to faktycznie swiadczy o degradacji to wydaje mi sie ze nie czulem zadnej roznicy miedzy bialym proszkiem
Zablokowany
Newsy
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.

Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".