Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 62 / 6 / 0
@blau77 a pamiętasz może jaki miałeś wynik wenlafaksyny w najwyższej dawce? U mnie temat jest trochę bardziej „skomplikowany”, chodzi w skrócie o to czy biorąc wenlafaksyne regularnie (150mg +/- 75mg) wynik może być niski (w zależności od metabolizmu czy coś).
  • 554 / 54 / 0
Wiem tylko tyle, że wyniki były w porządku. Ale u mnie na pewno nie chodziło o metabolizm, raczej bezpieczeństwo itd.
  • 3455 / 557 / 2
Nigdy nie słyszałem o takich testach ale na pewno mam wenlafaksyne we krwi na wysokim poziomie.

Jedną z podstawowych zalet po wenlafaksyne jest to że się nie chce po niej tak objadac do syta trzymam dietę i jest to bardzo dobre ze się nie chce tak żreć.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 770 / 141 / 0
Aktywizuje dobrze ale działanie antydepresyjne wg mnie niewyczuwalne.
  • 2199 / 366 / 0
Większość lekarzy wspomina, żeby wenlafaksynę brać razem z pożywieniem, i mam pytanie czy faktycznie występuje jakaś zależność między przyjmowaniem na pusto, a na przyjmowanie z posiłkiem ?

Efectin to oryginał ?
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 961 / 176 / 0
@OdwiertKorzenny tutaj raczej chyba chodzi o to że na pusty żołądek to trochę ryje bebechy ta wenla i po czasie bolą.Effectin to orginal
  • 963 / 17 / 0
Pani doktor zmniejszyła mi wenle do 75mg I dodała rebo 2mg
  • 554 / 54 / 0
Szkoda, że nie zamknęła cię na oddziale.
  • 2199 / 366 / 0
Up
Heh, w sumie śmieszne, ale coś w tym jest. Porządna hospitalizacjia w takim przypadku to coś dobrego zamiast błądzić w internecie szukając panaceum.

Pauleta, dobrze, że konsultujesz farmakoterapię z lekarzem. Ale serio bym się zastanowił nad jakimś dobrym odziałem, zamiast pytać tutaj i szukać odpowiedniego leku w konkretnej dawce.
Skoro ambulatoryjny tryb leczenia wciąż zawodzi.
Od tego kurde są takie przybytki.
Dużo zdrowia życzę, nie katuj i nie zasypuj takim postami, bo raczej nic dobrego z tego nie będzie.
Pozdrawiam.
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 53 / 11 / 0
Po 4 latach i 4 miesiącach udało mi się odstawić wenlę.
Bardzo dużo wycierpiałam, bardzo.
PREGABALINUM ENTHUSIAST
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.