Nie było pytania, mefisto łagodnie obchodził się z moim żołądkiem i gdybanie było zbędne. Choć pewnie większe ilości mogłyby zaszkodzić. Wciągnęłam >100 mg z rc4, na którego kilka stron wcześniej narzekacie. Nie wiem jak działa mefedron, to był pierwszy, dziewiczy raz. Otrzymałam biały, bezzapachowy kryształ (jak sól bardziej te kryształy), ten pierwszy raz był jak pierdolnięcie w środek czoła, przez chwilę byłam pewna, że zejdę. Było wspaniale, rozmowy były mistrzowskie, ogólne samopoczucie. Ochoty na seks nie miałam w ogóle, zbyt dobrze się rozmawiało. Może jednak mam ten trefny mef, albo dobry seks przed zrobił swoje :-D Po 4 godzinach czułam, że jestem kompletnie trzeźwa, choć piękne oczka zostały i dalej są.
Yaishi pisze:Czy mefedron zwiększa metabolizm wątrobowy?
Może cię zainteresować artykuł Meyer MR, Wilhelm J, Peters FT, Maurer HH. Beta-keto amphetamines: studies on the metabolism of the designer drug mephedrone and toxicological detection of mephedrone, butylone, and methylone in urine using gas chromatography-mass spectrometry. Anal Bioanal Chem. 2010 Jun;397(3):1225-33. (PDF),ale odpowiedzi tam nie znajdziesz.
Czy mogłabyś podać nazwę handlową tabletek antykoncepcyjnych jakie zażywasz i dawkę?
Yaishi pisze:I gdzie edycja? :-(
Tak sie zachwyciłem ze przez 3rzy dni nie spałem wtedy,na 4ty z 2wie godzinki itd.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Jazda pod wpływem to nie tylko alkohol
USA: Kierowanie pojazdami pod wpływem środków odurzających – w tym marihuany i leków na receptę – staje się jednym z najpoważniejszych zagrożeń na drogach, choć problem ten wciąż pozostaje w cieniu jazdy po alkoholu.
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.