4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2775 / 39 / 0
Pierwsza 200 druga 300mg. Druga większa, żeby odczuwalne działanie było w miarę stałe
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 182 / 1 / 0
Jak przyjdzie mi ten ryz chce go zrobic z ziomeczkiem na 2, jak myslicie, jestesmy raczej bez tolerki, walilismy grama po ok. 150mg kreski i trzymalo max 20 min, ale to byl jakis zjebany sort z czworki, czy tego z tego ryzu jak zrobimy sobie po 3 kreski i bedziemy je sniffac co godzine to bedzie oke? w sensie czy nie za male ilosci wciagane beda i czy bedzie to trzymalo godzine?~
  • 2775 / 39 / 0
Ja pierdolę... Zróbcie po 100mg testowo i juz będziecie wiedzieli czy dorzucać czy nie %-D
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 430 / 5 / 0
Czy mefedron zwiększa metabolizm wątrobowy? Biorę tabletki antykoncepcyjne i zastanawiam się, czy mefedron może mieć wpływ na wchłanianie się substancji (tabletka połknięta po ok. godzinie, dwóch od pierwszej i ostatniej zarazem dawki mefedronu).
  • 430 / 5 / 0
I gdzie edycja? :-(
Nie było pytania, mefisto łagodnie obchodził się z moim żołądkiem i gdybanie było zbędne. Choć pewnie większe ilości mogłyby zaszkodzić. Wciągnęłam >100 mg z rc4, na którego kilka stron wcześniej narzekacie. Nie wiem jak działa mefedron, to był pierwszy, dziewiczy raz. Otrzymałam biały, bezzapachowy kryształ (jak sól bardziej te kryształy), ten pierwszy raz był jak pierdolnięcie w środek czoła, przez chwilę byłam pewna, że zejdę. Było wspaniale, rozmowy były mistrzowskie, ogólne samopoczucie. Ochoty na seks nie miałam w ogóle, zbyt dobrze się rozmawiało. Może jednak mam ten trefny mef, albo dobry seks przed zrobił swoje :-D Po 4 godzinach czułam, że jestem kompletnie trzeźwa, choć piękne oczka zostały i dalej są.
:heart:
  • 577 / 11 / 0
mef już u mnie jest skończony %-D Działa tylko jeden dzień a na drugi choćbym wciągnął 2 gramy to i tak działa jak jakaś trutka. Raz na tydzień można jeszcze zapodać, ale i tak delegalizują to muszę poszukać innego wynalazku.
  • 2814 / 14 / 0
Yaishi pisze:
Czy mefedron zwiększa metabolizm wątrobowy?
Brak odpowiednich badań na ten temat.Jest to nowa substancja,słabo przebadana.
Może cię zainteresować artykuł Meyer MR, Wilhelm J, Peters FT, Maurer HH. Beta-keto amphetamines: studies on the metabolism of the designer drug mephedrone and toxicological detection of mephedrone, butylone, and methylone in urine using gas chromatography-mass spectrometry. Anal Bioanal Chem. 2010 Jun;397(3):1225-33. (PDF),ale odpowiedzi tam nie znajdziesz.
Czy mogłabyś podać nazwę handlową tabletek antykoncepcyjnych jakie zażywasz i dawkę?
Yaishi pisze:
I gdzie edycja? :-(
Po tak długim czasie nie ma możliwości edycji.Pisz,jeśli chcesz do moderatora mającego odpowiednie uprawnienia.
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 481 / 6 / 0
Tak mysle ze jak sie pierwszy raz zapodaje mefiola to nawet moze byc byle jaki jakosciowo sort a bedzie sie fruwało i tak sobie ludek wkreci ze ten 'asortyment' za pierwszym razem to material byl kosmicznej wrecz mocy. Ja pewnie tak samo miałem,nie pamietam skad pierwszy raz zamówiłem ale wogole w to nie wierzyłem ze cos to robi choc troszke po 3ech podejsciach kiedys tam dawnych z dopalaczami ktore wchłonely ponad 3stowy i nie oddały nic w zamian :wall: W kazdym razie jak listonosz juz poszedł ja usiałem przed kompem ,obejrzałem krysztalki i z70 'snifnolem' tak na probe i nic nie oczekiwałem. Po 3ech minn odpadłem po 10ciu pomyslałem ze koles mi chyba jakiegos nielegala tam sypnoł a po nastepnych 15 zamawiałem nastepna dostawe. Zwariowałem :blush: bo sie nie spodziewałem ze to tak własnie jest 'kosmicznie' :huh:
Tak sie zachwyciłem ze przez 3rzy dni nie spałem wtedy,na 4ty z 2wie godzinki itd. %-D %-D %-D %-D %-D
  • 2814 / 14 / 0
@Pan Schizofrenia:W kwestii miksów jest odpowiedni dział do tego na forum.
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 627 / 7 / 0
ten temat się już wypalił, od dłuższego czasu nikt nic nowego tu nie wniósł.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Jazda pod wpływem to nie tylko alkohol

USA: Kierowanie pojazdami pod wpływem środków odurzających – w tym marihuany i leków na receptę – staje się jednym z najpoważniejszych zagrożeń na drogach, choć problem ten wciąż pozostaje w cieniu jazdy po alkoholu.

Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.