one by one we will take you
Aurora 22
,,2023-01-11
Dzisiaj otrzymaliśmy informację od producenta, iż susz Cannabis Flos THC 22% CBD 1% (Aurora) ma trafić do hurtowni dopiero z początkiem lutego br."
Dla red no 2 dopiero po 20 stycznia będzie wiadomo kiedy trafi.
Czyli jak dobrze rozumiem apteki których nie ma na stronie GdziePoLek też mają medyczną.
Za Aurora 22 powiedzieli mi 620zł za 10g w Super-Pharm, to normalna cena czy za dużo? Chciałbym znaleźć gdzieś taniej.
Ja place koło 570 przeważnie za a20
Skoro nie piszesz w jakim mieście napisz chociaz województwo.
Ja jeżdżę na Wrocław ale za cene 517 byłbym w stanie wybrać się kawałek dalej ;]
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.