one by one we will take you
Aurora 22
,,2023-01-11
Dzisiaj otrzymaliśmy informację od producenta, iż susz Cannabis Flos THC 22% CBD 1% (Aurora) ma trafić do hurtowni dopiero z początkiem lutego br."
Dla red no 2 dopiero po 20 stycznia będzie wiadomo kiedy trafi.
Czyli jak dobrze rozumiem apteki których nie ma na stronie GdziePoLek też mają medyczną.
Za Aurora 22 powiedzieli mi 620zł za 10g w Super-Pharm, to normalna cena czy za dużo? Chciałbym znaleźć gdzieś taniej.
Ja place koło 570 przeważnie za a20
Skoro nie piszesz w jakim mieście napisz chociaz województwo.
Ja jeżdżę na Wrocław ale za cene 517 byłbym w stanie wybrać się kawałek dalej ;]
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.