Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
W Polsce nie, gdzieś na świecie pewnie tak, a gdzie to już sam musisz poszukać choć nie wiem po co Ci tam informacja. - dejvis
w Hiszpani i Holandi
Chyba proste po co mu ta informacja
:yay:
Pamietam tez ze jak zjadlem puder to sraki i zatrucia dostalem
Do tejcpory zastanawia mnie sklad tych tabsow. Ktore kiedys szamalem.
Kurwa musze sobie zamowic, musze sprawdzic czy to to , pamietam ze nikt tych tabsow nie chcial jesc u mnie na miescie xd
albo piątka zcut ?
Do dyskusji na temat źródeł służy dział sprzedawcy+. whitealex
POEZJA! :twisted:
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
Zapodana bombka, w ogóle moja pierwsza bombka w życiu. 125 mg - zmiotło mnie na kilkanaście godzin.
Wzięłam jakoś o 19, a wszystko zaczęło się około 20. Na początku lekki nieogar miałam, nie wiedziałam zbytnio CO SIĘ ZE MNĄ DZIEJE, ale było oczywiście to do ogarnięcia. Przez kolejne 10 godzin leżałam w łóżku z kolegą i non stop dzieliłam się z nim moimi przemyśleniami, to nie były zwykłe przemyślenia, tylko takie mega głębokie, prosto z serca :-)
Do tego fajny klimacik miałam w pokoju, tak przytulnie jak lubię, ale właśnie dzięki 6-APB zrobiło się tam jeszcze magiczniej. Światełka, lampeczki wszystkie były tak mega wyostrzone, biło od nich wewnętrzne ciepło [emoji173]
Wszystko mi falowało, te lampki, ściany, niesamowite to było.
Takie efekty utrzymywały się spokojnie do 9-10 rano. Później do 17 pozostała baaaardzo przyjemna stymulacja, zero zjazdu, byłam w świetnym humorze.
Chętnie zjadłabym jeszcze z kimś w te wakacje.
15 lipca 2017zerowatolerka pisze: Zapodana bombka, w ogóle moja pierwsza bombka w życiu. 125 mg - zmiotło mnie na kilkanaście godzin.
klawiatura pisze:KILKANAŚCIE GODZIN?! :O15 lipca 2017zerowatolerka pisze: Zapodana bombka, w ogóle moja pierwsza bombka w życiu. 125 mg - zmiotło mnie na kilkanaście godzin.
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.