Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
W Polsce nie, gdzieś na świecie pewnie tak, a gdzie to już sam musisz poszukać choć nie wiem po co Ci tam informacja. - dejvis
w Hiszpani i Holandi
Chyba proste po co mu ta informacja
:yay:
Pamietam tez ze jak zjadlem puder to sraki i zatrucia dostalem
Do tejcpory zastanawia mnie sklad tych tabsow. Ktore kiedys szamalem.
Kurwa musze sobie zamowic, musze sprawdzic czy to to , pamietam ze nikt tych tabsow nie chcial jesc u mnie na miescie xd
albo piątka zcut ?
Do dyskusji na temat źródeł służy dział sprzedawcy+. whitealex
POEZJA! :twisted:
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
Zapodana bombka, w ogóle moja pierwsza bombka w życiu. 125 mg - zmiotło mnie na kilkanaście godzin.
Wzięłam jakoś o 19, a wszystko zaczęło się około 20. Na początku lekki nieogar miałam, nie wiedziałam zbytnio CO SIĘ ZE MNĄ DZIEJE, ale było oczywiście to do ogarnięcia. Przez kolejne 10 godzin leżałam w łóżku z kolegą i non stop dzieliłam się z nim moimi przemyśleniami, to nie były zwykłe przemyślenia, tylko takie mega głębokie, prosto z serca :-)
Do tego fajny klimacik miałam w pokoju, tak przytulnie jak lubię, ale właśnie dzięki 6-APB zrobiło się tam jeszcze magiczniej. Światełka, lampeczki wszystkie były tak mega wyostrzone, biło od nich wewnętrzne ciepło [emoji173]
Wszystko mi falowało, te lampki, ściany, niesamowite to było.
Takie efekty utrzymywały się spokojnie do 9-10 rano. Później do 17 pozostała baaaardzo przyjemna stymulacja, zero zjazdu, byłam w świetnym humorze.
Chętnie zjadłabym jeszcze z kimś w te wakacje.
15 lipca 2017zerowatolerka pisze: Zapodana bombka, w ogóle moja pierwsza bombka w życiu. 125 mg - zmiotło mnie na kilkanaście godzin.
klawiatura pisze:KILKANAŚCIE GODZIN?! :O15 lipca 2017zerowatolerka pisze: Zapodana bombka, w ogóle moja pierwsza bombka w życiu. 125 mg - zmiotło mnie na kilkanaście godzin.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA
Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.