Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 311 / 14 / 2
Ni chuja z zespołem pp :-)

Jebnij sobie giebla, mi obniżył właśnie tętno na zjeździe z alfy ze 150 na 90...
[spoiler].... - - .--. ... ---... -..-. -..-. ... -.-. .-. .-.-.- .... ..- -..-. -.. .-. .-. -.-- .-.. .--[/spoiler]

https://www.youtube.com/watch?v=4tX3Xh1i0A8
coś dla fanów dobrej muzyki - jeden z najlepszych koncertów ever, MIND BLOWN
  • 2952 / 249 / 0
Wszystko można, rzucić się z mostu również ;-)

Ja bym odczekał minimum tydzień, mefedron mocno siada na krążenie i może coś tam popierdolić. Może nie znaczy musi, ale przezorny zawsze ubezpieczony.

A - i to nie jest Sytuacja Kryzysowa, takie pytania to w Knajpie pod przychodnia na przyszłość ;)
luminal_100
  • / / 0
mam pytanie wymagajace szybkiej odp znajomy walna sto mg neba tylko nie wiedział ze jest on z tabaką podane iv i mowi ze mu słabo, zalał go pot. niewiem co robic? ta tabaka jest szkodliwa przy podaniu iv jakos specjalnie ze te objawy moga byc od tego?
  • 1081 / 32 / 0
Przeczekac ewentualnie benzo jak ma, nic juz niech nie dorzuca bedzie zdrow
  • 1959 / 59 / 0
damianssj661 pisze:
Żyje! Chociaż pewnie to większości nie zdziwi bo czytałem tu o ciągach po pół roku przy 1g/dziennie. Zespołu poza piramidowego tez się od gbl nie nabawiłem.
To, ze się "gbl sie z alfa idealnie komponuje czyli ni chuja"to znaczy, ze nie chuja ze zespolem pp czy ze zmniejszeniem ciśnienia?
Ostatnia waporyzacja a-pvp około 50mg(na oko, w porównaniu do poprzednich kupeczek) o 4:00 czyli łącznie wapo około 250mg(miałem w woreczku 0.5g) na 7 razy od 19 wczoraj) nastepnie o 6 rano dziś dorzutka p.o. okolo 50mg bo nie mogłem już iść spać.
Po tej dorzutce p.o. pojawiły mi się za zaczerwienienia na skórze cos jakby uczulenie ale nie swędzialo. Potem wziąłem także ramipryl 10mg i gbl 1ml, NAC 1g i multiwitaminy i loratadynę 5mg.

Przed chwilą(10:10) byłem w aptece po asparginian i zmierzyłem ciśnienie dwukrotnie z 10 minutowym odstępem i wyszło (170/95) puls 110.

Pytanie czy dorzucić jeszcze ramiprylu lub trandolaprylu(to też znalazłem w domu) lub gbl czy po prostu przeczekać i sie położyć spać o 18?

GBL + a-PVP to istna masakra. Jeden z najlepszych, najgorszych i najcięższych miksów - dopóki przyjdzie pora na zaśnięcie... Co prawda w trakcie waporyzowania a-pvp 500mg/5h, przy polewaniu 2,5ml GBL/h zdarzyło mi się, że giebel mnie ściął z nóg jak za szybko polałem (buch 50mg alfy - i za chwile spanie %-D ). Jestem ciekaw co się dzieje wtedy w neuronach, GBL inhibuje emisję dopaminy do przestrzeni międzysynaptycznej przy jednoczesnym działaniu tak silnego inhibitora wychwytu zwrotnego. Do tego dochodzi to, że po przestaniu działania giebla, po 2h się organizm budzi z takim wystrzałem dopaminy, że nie idzie wytrzymać, istna masakra.
I nie ma innego wyjścia niż polewanie po 3ml giebla co 2h by zasnąć, tak więc przestrzegam przed tymi miksami ;-) .

Co do zespołu pozapiramidowego to zależy o jak zaawansowany stopień Ci chodzi objawów by nazwać to zespołem pozapiramidowym. Dla przykładu po podaniu 60-100mg alfy iv jest dosłownie sparaliżowanym na parę minut, więc jest pełny zespół pozapiramidowy jakby nie patrzeć %-D . Przy wysokich dawkach alfy zawsze jest sztywno, wolny chód i w ogóle porażenie układu motorycznego, tak, że nie można się ruszyć z miejsca. Do tego ruchy pląsawicze, przykurcze i zrywanie mięśni - oczywiście to przechodzi od razu po przestaniu brania. W połączeniu z gieblem następuje działanie relaksacyjne i zmniejszające napięcie mięśni.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 15 / / 0
Tisercin na zejście po bk może zaszkodzić?
  • 1959 / 59 / 0
Lewomepromazyna pomoże na zjazd i sen po beta-ketonach.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 823 / 11 / 1
Nbome 2mg serce kołacze i duszności ? Doxepina ?
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 839 / 69 / 0
Nie bierz doxepinu, on podnosi ciśnienie. Nieznacznie, ale podnosi.
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
  • 1081 / 32 / 0
@Nota600

2mg nbome to tyle co nic chyba ze bierzesz/brales jakies leki nie panikuj
ODPOWIEDZ
Newsy
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża

Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.

Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów

Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.