w dodatku z 3 cmc
i 5 meo miptem
bedzie gruby likend xD
3 fpm rownia sie 3 fph tak ?
Bigaffe1990 pisze:3 fpm rownia sie 3 fph tak ?
W polaczeniu z 3 cmc , bylen mistrzem w swojej pracy lepszy ogar jak po wladku i sie lepiej pracuje poprostu brac i pracowac !
Scalono - tur3k
200 mg nie pozwala mi usiasc nawet na sekunde :) brawo jak dla mnie lepszy zastepca wujka wladka a sniff nawet tak nie boli, w porownianiu do 3 cmc to jak posmarowac nosek balsamem lagodzacym ::)
Zwały żadnej to to nie ma imho. Na niektóre beta-ketony szczególnie jestem tak wrażliwy jeśli chodzi o zjazd że ledwo żyję i mam odczucie "ale chce mi się spać ale nie mogę...", beznadzieja życiowa itp a tutaj jest spoko. Wręcz bym powiedział że następny dzień w pracy po wieczornym braniu tego 'stimuli' jest bardzo super a samo spanie o ile nie najmocniejsze jest całkiem przyjemne, można się położyć i tak jakby noddingować. Napewno nie ma po tym bezsenności!
Co do IM to jakoś nie poczułem nic specjalnego. Fakt że poprzedniego dnia też brałem ale i tak... w sumie to skoro to taka kawa++ to bez sensu się kłuć.
Ciekawy efekt to jakby kątem oka się coś ruszało. Pewne wzmocnienie reakcji na bodźce właśnie kątem oka, coś szybkiego itp. Był błysk błyskawicy a ja z zamkniętymi oczami widziałem go bardzo mocno. Generalnie wrażenie że są jakieś duchy w pokoju a jak się leży że ktoś chodzi przy mnie i wręcz mnie dotykał. Być może to tylko mój przećpany musk czy coś. Ale generalnie tego typu efekty są wzmacniane. Być może częste branie tego środku nie być mocno zdrowe dla zdrowia psychicznego. No ale to w sumie tyczy się wszystkich narkotyków =)
Uwaga na psychodeliczny gaz do zapalniczek!
Przepraszam za nie uwage i nie szanowanie usserów, ale nie czytałem wątku, a stoję przed wyborem
T + 0:01 KUUUUUURWAAAAA BOOOOLIIII. Moim zdaniem jest gorsze od chloroketonów. Bardzo nieprzyjemny ból :/
T +0:10 Odbior muzyki na plus, cos co bym opisal jako rozluznienie (??) miesni
T + 0:12 subs napewno wplywa na receptory nikotynowe, zerowa chec na fajka, i niechec do paleniu przy probie
T +0:14 - wyostrzenie zmyslow, stan super trzezwosci. Chec do rozmowy. Maksymalnie pozytywne lecz neutralny humor, aamopoczucie ktore nazywam "i am the shit, aint nobody stand infront of me"
Przyjemnosc z i latwosc w poruszaniu sie/wysilku fizycznim - znacznie lepiej niz normalnie
T +0:16 - na ten moment substancja ma dzialanie jak stan manicznyy opanowany depakina do funkcjonalnosci i bez chaotycznych mysli, lub 30mg fety 75% prawoskret ej (adderal)
T +0:20 nos bez skazy - nie zatkal sie ! Zdecydowanie podwyzszone tetno (niestety nie mam pod reka cisniomoerza). Chec do bycia wsrod ludzi/gadania do opanowania ale spora. Pewnosc siebie na poziomie boskich (i nie mam tu na mysli fetowego poczucia "jestem bogiem", raczej poczucie bycia zajebistym). Zdolnosci analotyczne i pamiec na mega plus. Przypomnialy mi sie fakty ktore zapomnialem (niedawno chcialem sie wypowiedziec o neurofarmakologi, a okazalo sie ze zapomnialem wszystkiego! A teraz? Przypomnialo mi sie, w pewnej czesci ale przypomnialo :D)
T 0:26 - dzialanie sie juz noe zmienia, peak tak jak opisalem w ostatnim wpisie. Zobaczymy ile bedzie trwac!
T +2:00 - glowne efekty minely, stymulacja jest. Kolo 20-30 min tenu zaprawione jednym piwkiem, ktore dodatkowo zminimalizowalo pozostalosci dzialania. Ja przy schodzeniu z fazy stimowej zawsze czyje nadal chec do dzialania ale zmiana czynnosci, muzyki czy nawet pozycji mnie wtedy lekko irytuje - tak jest i teraz. Dociagam podobna ilosc co ostatnia kreska
+100-110mg
T +4:00 - koniec dzialania poprawki, przesadzilem lekko z dawka i mialem objawy za wysokiego poziomu dopaminy. Niewyrazne mowienie, szybkie, lekko chaotyczne mysli ale bez zadnych nieprzyjemnosci.
Teraz czekam na seeeeeen
Ogolnie oceniam to jako (dla mnie) jak najbardziej rekreacyjna substancje. Da sie funkcjonowac w kazdym otoczeniu i imho wzmocnilaby zabawe na imprezie. Subs moge szczerze polecic - genialna!
zrodlo http://www.duckduckgo.com/patents/US20130203752
to jak to jest ? ta liczba w tabeli opisuje jak mocno blokuje NE czy jak ?
moze tu ktos odpowie.
Jak nie to zapraszam :
post2278696.html#p2278696
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.