Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 983 / 15 / 0
Nie znam się na tym za bardzo, ale zamiast szaleć z dawkami selegiliny (której niestety w ustach nie miałem) żeby uzyskać efekt blokera MAO-A po prostu dorzucić do tego moklobemid pewnie 10 razy łatwiejszy do wymęczenia od lekarza (innego ofc, bo na ulotkach piszą żeby nie łączyć).
  • 129 / 4 / 0
Jak najlatwiej mozna dostac Selegiline?
  • 200 / 3 / 0
Iść do lekarza i poprosić o recepte. Ewentualnie podrobić recepte, a w ostateczności włamać się do apteki. Nic innego mi do głowy nie przychodzi.
  • 134 / / 0
Mógłby ktoś podać artykuły potwierdzające działanie Selegiliny na depresje. Chciałbym dać psychiatrze by łatwiej go przekonać by mi przypisal.
Uwaga! Użytkownik Dead Kennedys nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 200 / 3 / 0
  • 642 / 14 / 0
hehe jak ja bym był lekarzem i ktoś mi by przyniósł ,materiały żebym się douczył to bym go wyjebał
A po drugie nie da ci choćby nawet wierzył w to że ci pomoże ..... formalnie nie może ci przepisać tego ,bo nie jest zarejestrowane w Polsce .....,musiał by to skonsultować z krajową radą psychiatryczną....a nikt nie będzie ryzykował kariery bo komuś od tak się obzdurało ...jak by leków mało było
Po trzecie ...w depresji używa się tego w dawkach 60mg a ty myślisz że selerin 5mg ci pomoże ?
Ja sele mam i idzie załatwić tylko od osób z parkinsonem ,nie znam nikogo kto by dostał w inny sposób...masz papiery masz lek ...tak samo jak nie masz papierów na raka to żebyś się zesrał to morfiny nie dostaniesz
  • 200 / 3 / 0
Mój lekarz wypisuje mi selerin bez najmniejszego problemu. I weź tu nie wkręcaj ludziom śmieci, że cytuję:

"..... formalnie nie może ci przepisać tego ,bo nie jest zarejestrowane w Polsce .....,musiał by to skonsultować z krajową radą psychiatryczną....a nikt nie będzie ryzykował kariery bo komuś od tak się obzdurało ..."
  • 134 / / 0
Ja mojemu dam wydruki z angielskiej/polskiej wiki + to http://www.fda.gov/NewsEvents/Newsroom/ ... 108607.htm

Może przypisze. Jak nie to pozostaje przez internet 90x10mg za 200zł
Uwaga! Użytkownik Dead Kennedys nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 642 / 14 / 0
chyba że lekarz rodzinny ,to prędzej przepisze....a psych ...może dla tego że często kontroli nie mają ....ale jak by ...wpadli to lekarz miał by po dupie za sele dla ciebie ...każdy lek w karcie się zapisuje
chyba że prywatnie ...

A po drugie ...to nie wiem co wy widzicie w tym leku że każdy staje na głowie żeby go dostać ,choć nigdy go nie biorąc....czy rozumiecie że walczycie o kota w worku ,a jak nie pomoże to co ? lekarzu kazałem ci czytać obiecywałem że pomoże mi na 100% wmawiałem że to jest jedyna szansa ale teraz daj mi co innego bo jest do kitu ///
Rozumiem że ktoś przetestował z 12 leków dostępnych normalnie i nie pomogło...a ,tu z 2 pudełka czegoś wszamali i już za sele ...bo do metamf się metabolizuje ...jak ktoś myśli że będzie biegał jak po spidze ...to po rozpoczęciu terapii szybo się z tej głupoty wyleczy ....a sele będzie usypiać mocniej niż leki nasenne
  • 200 / 3 / 0
Na każdego inaczej działają różne leki, ale sele ma to do siebie, że jest na tyle uniwersalna i skuteczna, że przynosi pozytywne skutki zażywania u zdecydowanej większości jej użytkowników. I ja nie wnikam w to czy sele pomaga mi sama w sobie, czy jej "popularne" metabolity, najważniejsze jest to, że podwyższony poziom dopaminy jest bardzo dobroczynny dla mojej psychiki i samopoczucia. Jeszcze nigdy nie spotkałem się z tak zajebistym lekiem i uważam, że jest niedoceniany z prostego powodu. Poprostu ciężko jest zdobyć na niego receptę i mało użytkowników ma okazję się na jego temat wypowiedzieć. Ja mogę powiedzieć, że dla mnie selegilina to przełom w moim życiu, nareszcie czuję się tak jak od dawna chciałem się czuć, a moję życie nabrało całkiem nowego wymiaru. To jest coś co ciężko opisać, dlatego zachęcam wszystkich: atakujcie swoich lekarzy ile wlezie i niech wam wypisują te recepty. POZDRO.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.