Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 202 / 15 / 0
Takie roznice moga wynikac ze wszystkiego, np z diety. Na keto 1p moze dac mega clearhead, a za pare miesiecy na innej diecie jakies inne odczucia wybija sie na 1 plan. Mimo wszystko imo 1p jest troche bardziej stymulujace
  • 7 / / 0
A jak się mają trptaminy do papierków? Chodzi mi tu o tolerancje. I jeszcze jedno pytanie czy duży wpływ będzie miało jak wziąłem bloter 20 1p LSD w poniedziałek a w sobotę chce potripowac na mocniejszych dawkach
  • 3195 / 904 / 5
Tolerka rośnie tak samo na trypty i lizergamidy, a te 20mcg nie wpłynie na sobotni trip.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 7 / / 0
Ma ktoś doświadczenie jak może wpłynąć sok z grejpfruta na podbicie fazy po lizergamitach? Ja próbowałem raz wypijając prawie litr soku przed zażyciem połówki kartonika 1p i bd był dość intensywny tak i jak cały trip.ale nie wiem czy po prostu tak dobrze weszło czy zasługa soku
  • 2104 / 465 / 37
Placebo, LSD to nie DXM żeby grejpfrut podbijał. Poza tym jakbyś chciał dexa tak podbijać, to zwykły sok z kartonu za dużo nie da, musi być owoc albo sok świeżo wyciśnięty.
Lubisz koks?
  • 911 / 206 / 1
Bardzo prawdopodobne. LSD jest metabolizowany przez CYP3A4 do 2-oxo-3-hydroxy-LSD oraz nor-LSD, a więc grejpfrut mógł zwiększyć szczytowe stężenie oraz przedłużyć działanie. Jak to się ma do 1p-LSD, można się w głównej mierze tylko domyślać.
Zażółć Gęślą Jaźń
:grzybki: :fuj: :rzyg:
  • 1476 / 90 / 2
01 lipca 2017zakriahh pisze:
Zagadka...
Pierwsze zażycie 1/2 1P-LSD spowodowało, po krótce, lekkie powiększenie źrenic, zauważalne OEVy, przyjemność. W odstępie 2 tygodni spożyto kolejną 1/2 (od innego vendora), a efekt taki że źrenice zmniejszyły się i nie reagowały na zaciemnienie, do tego odczuwalny bodyload, bałagan w myślach i praktycznie brak OEVów + odczuwalny brak przyjemności.

S&S w obu przypadkach praktycznie takie same.

Proszę doświadczoną osobę o opinię co zostało spożyte za drugim, skoro efekty są tak różne ? Domniemam, że pierwsze to było 1P-LSD...
Karton mógł mieć inną dawkę i lepiej zarzucić cały, a nawet dwa.Dwa tygodnie to mogło być za mało na kolejną pełną moc tripa przy tej grupie.
action movie:gun:
  • 3195 / 904 / 5
Karton nie mógł mieć innej mocy, bo wszystkie są z jednego źródła. Przy dawce 50ug tolerancja po dwóch tygodniach jest zerowa, a sugerowanie żeby wrzucać dwa jest nieodpowiedzialne.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 199 / 4 / 0
cos oprócz 1p legalnego jest jeszcze warte uwagi?
  • 778 / 51 / 1
Czy benzo zupełnie zabija działanie lizergamidu? Chodzi o to, że nie chciał bym mieć tripa na głodzie. Tu nie chodzi o kosmiczne dawki, 0.5 alpry
Promienna Pregabalinabogini ciszy i światła. Benzodiazepiny kłaniają się w pokorze, Opiaty szepczą pieśni tęsknoty, a ja w ich cieniu trwam, lecz Dusza należy tylko do Pregabaliny
ODPOWIEDZ
Newsy
Legalna marihuana tańsza niż u dilera, egzotyczne smaki. Jak rynek radzi sobie z obostrzeniami

Po przepisach utrudniających frywolne przepisywanie "zioła" jego spożycie rośnie - wynika z danych Centrum e-Zdrowia. W pierwszej połowie 2025 r. sprzedano więcej surowca niż w analogicznym okresie ub.r. Ograniczenia nie zdołały zahamować popytu i podaży, a rynek adaptuje się do restrykcji.

Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.