4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 580 / 4 / 0
ostatecznie użyłem 200 mg kalium, ale musiałem filtrować 3 razy a i tak nie był czysty na 100%/. Ale klepie %-D
  • 1521 / 73 / 0
@virion dla całej paczki styka 300mg, jeśli Ci się chce łamać to możesz użyć 1,5 tabsa na pół paki.
tekst powyżej =/= prawda
  • 580 / 4 / 0
spoko, dzięki za rady.
Mam takie pytanko. Co zachodzi w momencie dodania octu do zimnego roztworu wody z pokruszonymi tabletkami ? Bo właśnie w małym roztrzepaniu dodalem ocet do roztworu wodnego tabletek i od razu po 5 sekundach wlałem zimny roztwor kalium... nie dałem pierwszemu kielonkowi czasu na ewentualną reakcję, jeżeli miało się tu cos zdarzyć :/
  • 2362 / 28 / 0
zaczyna jebać octem
BS
  • 580 / 4 / 0
ale wyjdzie?
  • 2362 / 28 / 0
Tak, bokiem
BS
  • 2538 / 215 / 0
Niedawno kupiłem ten nowy sudafed ( takie bardziej kwadratowe opakowanie ) i juz po samym wygladzie i przy zmywaniu otoczek wiedziałem ze będzie ciężko , na samą filtracje zeszo mi tyle czasu ze w tym czasie bym z 4 paki starego wyekstraktował i do tego jak cena skoczyła , w mojej aptece sud. był po 9.80 teraz przy kupowaniu babka mówi 13 zł. I do tego tylko 1 opak. dała , poszedłem do innej to ponad 16 zł ! Co się dzieje w tym kraju.
A wracając do nowego sud. Kot wyszedł nieodbiegajacy od normy tylko ta filtracja... Jak babka w apt. będzie wam dawał nowy to od razu poproście ze chcieliści ten stary.
Ostatnio zmieniony 02 lutego 2012 przez chlorekturbokofeiny, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 251 / 1 / 0
Co Wy macie z tym zamrażalnikiem, że tak spytam?
Przecież trzymanie w lodówie wystarcza w zupełności.
Uwaga! Użytkownik mrBottom nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 340 / 4 / 0
jak robiłem kota trzymając 1,5h w zamrażarce to nie było opcji, że coś było nie tak, wychodził zawsze

a z lodówką różnie to bywało (wg mnie to moje porażki były przez temperaturę w pokoju, już po wyciągnięciu kota z zamrażalnika/lodówki)

może ktoś podać idealną temperaturę, przy której wyjdzie fajne błotko i syf na ściankach kieliszka?
bo gdyby nie to, to za każdym razem kotek by mi wychodził, po prostu po wyciągnięciu go z zimna jak zrobi się za szybko ciepły to wychodzi lipa (1-5% kota, reszta nieprzereagowana p-efka i efka, no i zanieczyszczenia, a r-r jest bardzo kwaśny, zamiast gorzki)

co sądzicie o tym, żeby do gotowego r-r metkata dosypać np. 100-150mg etkata? ;)
Kliknij, by zobaczyć prosty przepis na zajebistego metkata.
Daruj sobie b-k RC, zrób własnego ketona 
:finger:

Przepis doszlifowany w 2012/2013, już od dawna nie biorę kota i nie zamierzam
  • 1521 / 73 / 0
klopas pisze:
może ktoś podać idealną temperaturę, przy której wyjdzie fajne błotko i syf na ściankach kieliszka?
Wsadź termometr do lodówki, następnie sprawdź temperaturę. Voilà!
klopas pisze:
co sądzicie o tym, żeby do gotowego r-r metkata dosypać np. 100-150mg etkata? ;)
Myślimy że bomba dużo na tym nie zyska, a efekty obwodowe wzrosną znacznie. Polecam z opiatem zmieszać, właściwie to nie polecam bo za bardzo się może spodobać :diabolic:
tekst powyżej =/= prawda
ODPOWIEDZ
Newsy
Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.