SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Posypałem mu dwa węgorze, i zanim wyszedł zjadł jeszcze jednego. To było około 16 po południu. Miałem te niecałe 10 gram kanny i co jakiś czas dojadałem szczura bo mnie puszczało po średnio długim czasie. Czyli od 16-21 około zjadłem 7 gram kanny.
Rozrabiałem to też w literatce z naparem z chmielu. W pewnym momencie jak odtwarzacz mp3 musiałem naładować, na chwilę usiadłem przed kompem, i fazowałem też w ciemnym pokoju ze słuchawkami i puszczałem sobie zbiory teledysków, w końcu jak włączyłem KALIBER 44-Normalnie o tej porze, w pewnym momencie wydygałem się że za dużo tego zjadłem i faza która już była spora dopiero mi się zaczyna, przez 20-30 sekund bałem się że przeniosę się do innej krainy.
Ale nie raz miałem takie akcje z innymi używkami także zachowałem spokój. No i niestety 22 godzina wziałem już neuroleptyki które i tak powiniennem brać o 20tej, i po wyspaniu się wstałem jeszcze z resztkami fazowego uspokojenia.
Dodano akapity -- 909
Fuzja / 909
Stwierdzam że KANNA wciągnięta po obiedzie w zasadzie nie działa praktycznie.
Jedząc 2-3 dni codziennie faza była ale już mniej ciekawa bo poznana, pierwsze kilka kresek to była jazda wręcz euforyczna, pózniej jak już to poznałem to właśnie nie było niespodzianki z odkrywania nowości i przed następnym wciągnięciem wiedziałem już co będzie. Raz wziąłem też 10 tabletek tramadolowych a kannę do tego i tak poczułem.
Ekstrakt z M.Z. był niedostępny aktualnie w ofercie. Ale mielone liście sfermentowane też uderzyły ze swoją mocą.
-------------------------------------------------
31 stycznia 2019vortexxix pisze:
Scalono. taurinnn
Dobra sprawdziłem grafiki, norma że jest jasna, może po prostu inny dostawca :) ,chyba brązowa do której przynajmniej ja byłem przyzwyczajony to odmiana z Chin, no nic jutro dam znać ;)
-----------------------------------------------------------
@vortexxix Tak jest jasna, "smak" normalny może inna fermentacja itp., ale żeś mnie w sumie nastraszył, szczurek nie wiem ile mg, ale tak jak zawsze czyli ostrożnie ( z 50mg ),do 5 min. zaczęło wjeżdżać, i przypomniałeś mi się, od razu poleciałem przepłukałem kichol ale jak Jala Neti, wydmuchałem resztę i no za mocna stymulacja, o wiele. Peak z 30 - 40 min. Nie wiem czy ze mną jest coś nie tak czy co, na bank do 5h to nie trwa, smak, w sumie długość działania peaku prawidłowo, ale albo to wkrętka przez Ciebie albo faktycznie to mocniejsze.
Także bez tolerki, mocno.
Po 1,5h mam ochotę na szamę.
Po szamie + witaminki, magnezik etc. prawie 3h od podania i dobry humor, mimo wszystko nadal głośniejsze wszystko się wydaje.
-----------------------------------------------------------
Poszedłem z ciekawości kupić wagę, sprawdziłem , bez tolerki poszło 200mg 2:1 a nie tam coś koło 50mg. :O I faktycznie, efekty ponad 5- 6h +.
Scalono. taurinnn
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.