Garbata_Anielica pisze:Dziś czuję się samotna... Taka sama - samiuśka... Wszyscy śpią... Słysze tylko Tube Tech - the End... (jakąs zajawkę mam na punkcie tej piosneczki... <_< )
wesprzyjta mnie... łuuu :-( albo usuńcie ten temat xD
Dopiero jak wejdę w tryb rozkmin ogólno-życiowych, to jest fatalnie.
Miewam takie sny, gdzie wręcz wyję z rozpaczy nad tą samotnością.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
jak mi jest smutno i samotno to tak jak wyżej ale wyimaginowanych ziomków zamieniam na kurwy, te realne i jakieś głupie małolaty :D albo jakieś grubsze balety z randomowo poznanymi na mieście ludźmi których nawet nie zapamiętuję. Ogólnie to sobie lubię dozować ludzi bo w nadmiarze mnie wkurwiają.
Na niektórych nawet trzeba uważać, dasz rękę a upierdolą, worek wyzerują, a z domu zajebią ci telewizor
29 stycznia 201824nf pisze: albo jakieś grubsze balety z randomowo poznanymi na mieście ludźmi których nawet nie zapamiętuję.
benzo, trochę jakiegoś euforyka, piwo co by sprawiać pozory bawiącego się jak inni i jest spoko. Mozna tez upaść jakąś niewiastę słodyczami ale tylko jak wie co to i z czym się jee, bo nie lubię wpierdalać ludzi w dragi.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
29 stycznia 201824nf pisze: ale tylko jak wie co to i z czym się jee, bo nie lubię wpierdalać ludzi w dragi.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.