Garbata_Anielica pisze:Dziś czuję się samotna... Taka sama - samiuśka... Wszyscy śpią... Słysze tylko Tube Tech - the End... (jakąs zajawkę mam na punkcie tej piosneczki... <_< )
wesprzyjta mnie... łuuu :-( albo usuńcie ten temat xD
Dopiero jak wejdę w tryb rozkmin ogólno-życiowych, to jest fatalnie.
Miewam takie sny, gdzie wręcz wyję z rozpaczy nad tą samotnością.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
jak mi jest smutno i samotno to tak jak wyżej ale wyimaginowanych ziomków zamieniam na kurwy, te realne i jakieś głupie małolaty :D albo jakieś grubsze balety z randomowo poznanymi na mieście ludźmi których nawet nie zapamiętuję. Ogólnie to sobie lubię dozować ludzi bo w nadmiarze mnie wkurwiają.
Na niektórych nawet trzeba uważać, dasz rękę a upierdolą, worek wyzerują, a z domu zajebią ci telewizor
29 stycznia 201824nf pisze: albo jakieś grubsze balety z randomowo poznanymi na mieście ludźmi których nawet nie zapamiętuję.
benzo, trochę jakiegoś euforyka, piwo co by sprawiać pozory bawiącego się jak inni i jest spoko. Mozna tez upaść jakąś niewiastę słodyczami ale tylko jak wie co to i z czym się jee, bo nie lubię wpierdalać ludzi w dragi.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
29 stycznia 201824nf pisze: ale tylko jak wie co to i z czym się jee, bo nie lubię wpierdalać ludzi w dragi.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.