Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
jest cos lepszego.
a drHouse napisał własnie bzdurę, a nie ja.
zejście z G mam opanowane do perfekcji, totalnie bezbolesnie, a nawet fajnie jest.
12 czerwca 2018rcmirek pisze: Sorki za pytanie jeśli głupie, ale jaki jest właściwie obecny status prawny GBL w Polsce jeśli chodzi o kupowanie i posiadanie go jako osoba prywatna? FAQ czytałem, ale jest trochę przeterminowany.
Pewien adwokat miał syna, adwokata.
Pewnego dnia ojcu coś wypadło,
poprosił syna o zastępstwo.
Młody zgodził się.
Wraca i mówi „Tato załatwione!”
„Wygraliśmy!”
Ojciec złapał się za głowę, drze mordę na syna
„To był mój najlepszy klient!”
Innymi słowy: kto wpadł sporo wydaje na to, by na rozprawie stawił się Jan Senny.
Fajny dowcip? Mój fryzjer mi opowiedział.
Handel GBLem jako kolekcjonarskim przedmiotem mógł przejść jako legalny do zmiany przeniesienia z grupy którejśtam do jakiejśtam. Natomiast firmy potrzebują teraz pozwoleń, wtedy nie. Większość spraw toczy się przez Sanepid, czyli przez sądy administracyjne – co oni tam powiedzą to „nie wiąże” pozostałych spraw. Wyszło jednak obwieszczenie GIS-u i to już ich wiąże. Natomiast później adwokaci właśnie mają rutynowy program „slow motion & czekamy na cud”. Sprawa została uklepana jak krzywa miedza i na ten sezon zostaje – idą wybory i sezon na wrażliwe kwestie się skończył.
15 czerwca 2018koko48 pisze: jaka lamotrygina.
jest cos lepszego.
a drHouse napisał własnie bzdurę, a nie ja.
zejście z G mam opanowane do perfekcji, totalnie bezbolesnie, a nawet fajnie jest.
baklofen jest super na zejście z GBL bo łatwiej redukować stopniowo dawkę co przy GBL jest od pewnego momentu niemożliwe. Ale jazda w ciągu Baklofenowym przez tydzień a później powrót do innych GABAergików to nie jest odstawka.
I po trupach pnę się w górę powtarzając myśl:
KIM JESTEM? - JESTEM ZWYCIĘZCĄ!
Ceny które tu opisujecie wydają się być z kosmosu, miałem 2 lata przerwy od tej pięknej substancji i jak wróciłem do tematu dostałem gesiej skórki. 4pln za polewke? Lepiej kupić browar. Na szczęście mamy coś takiego jak ¦sklep marzeń¦ i w królestwie wiatraków łatwo dostać GBL lub GHB. Cenowo zależnie od Vendora, przyjmując kurs euro 4.40 wychodzi od 1.10 do nawet 2 zł za polewke(przybwiekszej ilości wyszło by w uj taniej) . Mieszkając w PL może to dużo, za granicą 60eur za 500ml to normalna cena. Oczywistym jest ze zamawiajac coś z za granicy nasza przesyłka przechodzi przez punkty celne co minimalizuje szansę na bezprzypalowe dostarczenie, bo z reguły wysyłający nie dbają o stealth przesyłki. Po pierwsze GBL musi być w pojemniku HDPE co już zwraca na siebie uwagę, po drugie pojemnik oklejone jest karta z charakterystyka substancji, po trzecie w clearnecie ostatnie ogloszenia zaczynają gasnąc. A co jakby wlać ową substancję z dodatkiem barwnika spożywczego do szklanej butelki po syropie ziołowym 250ml? Nigdy nie miałem problemu z paczką i z Polski zawierającym podstawowe lekarstwa. Tylko aco I thio zostawalo w punkcie celnym. W jedną stronę syrop, w drugą GBL :D
14 czerwca 2018koko48 pisze: przy aktualnych cenach nie oplaca sie zupelnie ciagnac na g to prawda.
nie ma sprawiedliowosci i radosci kiedy polewka 2ml to wspomniany koszt 3pln ;p
mi po glowie chodzi żąglerka roznymi substancjami dzialającymi na gaba
1. G/BDO
2. baklofen.
3. pregabalina
4 gabapentyna
5. etizolam
6. 2m2b
7. ECX (absolutny biały kruk i nowośc)
8. fenibut
i znów cykl od nowa ( w miedzyczasiem można zamoczyć paszczaka w etanolu hehe).
ciekawa jestem jak by to sie sprawdzilo, bo tym sposobem mozna byc ciagle na dobrej bombie bez fizycznego uzaleznienia od konkretnej substancji. jestem niemal pewna ze to da sie bez problemu zrobic z powodzeniem.
co to jest ECX ?
koziq321 pisze:14 czerwca 2018koko48 pisze: przy aktualnych cenach nie oplaca sie zupelnie ciagnac na g to prawda.
nie ma sprawiedliowosci i radosci kiedy polewka 2ml to wspomniany koszt 3pln ;p
mi po glowie chodzi żąglerka roznymi substancjami dzialającymi na gaba
1. G/BDO
2. baklofen.
3. pregabalina
4 gabapentyna
5. etizolam
6. 2m2b
7. ECX (absolutny biały kruk i nowośc)
8. fenibut
i znów cykl od nowa ( w miedzyczasiem można zamoczyć paszczaka w etanolu hehe).
ciekawa jestem jak by to sie sprawdzilo, bo tym sposobem mozna byc ciagle na dobrej bombie bez fizycznego uzaleznienia od konkretnej substancji. jestem niemal pewna ze to da sie bez problemu zrobic z powodzeniem.
co to jest ECX ?
jaką kurwa padaczką alkoholową ? %-D
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot
Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?
Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.