22 stycznia 2021igla83 pisze:nie ma odtrutki na baclofen22 stycznia 2021sedambromek pisze:
Dodam jeszcze, że przyjąłem ten baclofen w dawce około 10x większej niż Twoja a nie dostałem w szpitalu na niego odtrutki, a jest dostępny lek odwracający działanie baclo tak samo jak Flumazenil w przypadku benzo, nie pamiętam jednak nazwy. Może to świadczyć o tym, że jakby te baclo wykryli to jednak bym na niego odtrutkę dostał a nie kolejne strzały z benzo co sprawiło, że wyszedłem ze szpitala w gorszym stanie niż pojechałem. Wyszedłem. Ja stamtąd spierdoliłem.
O stówkę PLN albo ze 200 pompek bym się jednak założył (w seriach rzecz jasna).
22 stycznia 2021igla83 pisze:nie ma odtrutki na baclofen22 stycznia 2021sedambromek pisze:
Dodam jeszcze, że przyjąłem ten baclofen w dawce około 10x większej niż Twoja a nie dostałem w szpitalu na niego odtrutki, a jest dostępny lek odwracający działanie baclo tak samo jak Flumazenil w przypadku benzo, nie pamiętam jednak nazwy. Może to świadczyć o tym, że jakby te baclo wykryli to jednak bym na niego odtrutkę dostał a nie kolejne strzały z benzo co sprawiło, że wyszedłem ze szpitala w gorszym stanie niż pojechałem. Wyszedłem. Ja stamtąd spierdoliłem.
Wytłumaczcie mi prosze - jak wy po tak srogich - a chuj - śmiertelnych dawkach gabaergików dochodzicie do siebie? Ja pod 50mg baklo wypiłem 6 piw to miałem zwałę 2 dni i to ciężką. Mi picie w ogole pod baklo nie służy faza chujowa, pod benzo 2-3 piwka i czilloucik - ale 600mg baklo w mixie i dziw, że kopyto połamane. Myślałem, że @sedambromek będzie nie do pobicia aż @farawayfromheaven ... ten typ z Choszczna z 10 promilami to kurwa amator od popijania radlerków jaśminowych
Sedambromek, kiedy ostatni raz byľeś wyzerowany od benzo tak troche dłużej? Mi by po takich akcjach z psychy zrobila sie kalarepa, odstawka to musi byc nie koszmar ale jakiś niewyobrażalny level terroru psychicznego do chuha. Nie czytam wątków benzo od ponad roku i wiem, że sporo mnie ominelo. Ale ostatnie pare stron to Panowie szacun i gratulacje waszej głupocie, że jeszcze was nie zabiła
Proste? Chyba dość.
Wczoraj wrzuciłem 75mg i ledwo co czuć, dzisiaj tylko 50mg bo chciałem już zerować ale postanowiłem jeszcze zaszaleć i dorzucić do, w sumie 150mg, ciekawe czy poczuję coś więcej.
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Zaskakujące dane o alkoholu. Tak wygląda codzienność wielu Polaków
To nie są pojedyncze przypadki ani margines społeczny. Najnowsze badanie pokazuje, jak często Polacy sięgają po alkohol – i dlaczego temat znów wraca do Sejmu.
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.