Mówię raczej o małych dawkach typu 10 do 50 max -o ile ma to jakieś znaczenie
Dla jasności nie prowadziłem auta po takim mixie, bo chyba o to pytałeś, fakt - jeżdżę po benzo, zjarany, czasem po dwóch piwkach, ale nie ukurwiony jak szmata i nie po mixach. Stawiałbym, że baclo Ci nie wykryją.
Dodam jeszcze, że przyjąłem ten baclofen w dawce około 10x większej niż Twoja a nie dostałem w szpitalu na niego odtrutki, a jest dostępny lek odwracający działanie baclo tak samo jak Flumazenil w przypadku benzo, nie pamiętam jednak nazwy. Może to świadczyć o tym, że jakby te baclo wykryli to jednak bym na niego odtrutkę dostał a nie kolejne strzały z benzo co sprawiło, że wyszedłem ze szpitala w gorszym stanie niż pojechałem. Wyszedłem. Ja stamtąd spierdoliłem.
Co myślicie o tym żeby wrzucić z 70mg bako + 300mg kodeiny a tak godzinę lub dwie później LSD?? Wiadomo że jeszcze z 2 piwka wysacze podczas wchodzenia kwa kwa. Jakieś. Summersby
Dobra opcja żeby tak mniej się stresować podczas tripa??
Biorę esci 10mg, no dzisiaj zajebałem jednorazowo nawet 15mg.
Tak wiem że kwas może słabiej działać albo w ogóle :p
Baklofen działa euforycznie, energetyzująco, nie popsuje działania kwasu.
22 stycznia 2021sedambromek pisze:
Dodam jeszcze, że przyjąłem ten baclofen w dawce około 10x większej niż Twoja a nie dostałem w szpitalu na niego odtrutki, a jest dostępny lek odwracający działanie baclo tak samo jak Flumazenil w przypadku benzo, nie pamiętam jednak nazwy. Może to świadczyć o tym, że jakby te baclo wykryli to jednak bym na niego odtrutkę dostał a nie kolejne strzały z benzo co sprawiło, że wyszedłem ze szpitala w gorszym stanie niż pojechałem. Wyszedłem. Ja stamtąd spierdoliłem.
22 stycznia 2021london5 pisze: Ja bym zarzucił, ale bez tej kodeiny.
Baklofen działa euforycznie, energetyzująco, nie popsuje działania kwasu.
Noo ogólnie zajebałem 80mg baklo i niecałe 300mg kody, ale ta Koda nic a nic nawet nie smyrnelo. Wypiłem z 5browarków i pół flaszki rumu, wcześniej ten papier zarzucony ale odziwo dalej dosyć solidnie trzyma ten kwa kwa, a już 9h mija. *Taki mini trip raporcik*heh
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Bimber to przeszłość. Teraz Podlasie gotuje "kryształ" wart 36 mln zł
Podlasie, które przez lata kojarzyło się z produkcją domowego alkoholu w garażu, dziś ma nowy "eksportowy" towar. Światek przestępczy odkrył chemiczną niszę i jak się okazuje, potrafi z niej zrobić interes wart fortunę. Policja natrafiła na laboratorium, w którym dosłownie "gotowano" kryształ. Substancje miały truć innych, choć ich producenci bardzo uważali, by sami nie zatruli się oparami, dlatego pracowali w maskach z filtrami. Już bez masek, ale w kajdankach, trzech mężczyzn trafiło w ręce funkcjonariuszy. Podczas akcji policja zabezpieczyła ogromne ilości narkotyków oraz nielegalną broń.
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.