Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 916 / 171 / 0
Właśnie ze nie jest napisane.
Nikt mi nie załączył etykiety ani opakowania. Zobaczyłem dopiero w internecie. To na ile podzielić ten plaster? Żuć go czy palić?
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
  • 2897 / 617 / 10
29 września 2018DexPL pisze:
Ludzie. Skończyliście szkołę? Nie potraficie czytać, czy jesteście tak ujebani, że nie potraficie ogarniać? Wyraźnie jest napisane 100ug/h, łącznie 16mg!! Jak można brać się za fentanyl nie znając podstawowych wymogów bezpieczeństwa i wiedzy jak działa lek i jakie dawki się podaje?
No jakbym miał to w rękach, to na pewno bym sprawdził, i życzę tego każdemu :-p
29 września 2018endother pisze:
Żuć go czy palić?
O ile się nie mylę, to waporyzacja jest stosunkowo bezpieczna, gdzieś tam wyczytałem, że na plastrach fentanyl nie jest równo podzielony, dlatego jak się robi roztwór, to trzeba wrzucić cały, a wapo to brać po małym buchu.
Ale to wiesz, informajce, które zasłyszałem przy rozmowie z kimś etc., więc niech ktoś to potwierdzi.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 2116 / 630 / 0
Z tym równym podzieleniem... A nierównym raczej - po różnych w(y)padkach w mojej "karierze" jestem skłonna uwierzyć. A zawsze robię r-r tak samo.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 4603 / 2210 / 1
https://www.duckduckgo.com/search?q=fentany ... -s6f2ik1_M: matrifen.
https://www.duckduckgo.com/search?client=fi ... -s6f2ik1_M: actavis

W obu przypadkach informacja, że jest dawka/h
Dodatkowo opis, że dostarcza dawkę przez 72h w przypadku matrifenu. Co w tym jest niejasnego? Na pojedynczy opakowaniu także napisane. BA, nawet na samym plastrze napisane, że 12,5, 25, 50 lub 100ug/h
O ulotce dostarczonej do opakowania nie wspomnę...
  • 837 / 78 / 0
Kurwa sorry, że się wcinam, ale miałem plasty i jak byk było napisane jaka dawka fenta tam siedzi. Fakt miałem opakowanie, ale jakbym nie miał pogooglowałbym, ew. zapytał tu i już wiedział wszystko.
Who Jah bless, let no man curse
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
  • 2897 / 617 / 10
No właśnie otworzyłem ten wątek żeby o to zapytać. Na plastrach z fentem nie ma podanej dawki całości, tak jak to jest przy buprze?
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 837 / 78 / 0
Na paczce była , na plastrach nie pamiętam, ale jeśli była dawka/h to chyba nie problem znaleźć info ile w tym tego siedzi. Zresztą nie wiem jak napisałem wpierdalam się, a jadłem (żułem) to może 3 razy w życiu i dla mnie nic specjalnego. BTW dawka ok. 4mg nie pamiętam w kilka h mnie nie zabiła. Nawet nie była blisko, ale czułem się struty CO NIE ZNACZY, ŻE INNEGO NIE ZABIJE 1/8 TAKIEJ DAWKI :finger: !
Who Jah bless, let no man curse
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
  • 1534 / 205 / 0
Trzeba uważać, bo oznaczenie 100mi/h nie oznacza, że w każdym plastrze o takim tempie dostarczania fnt do organizmu, jest go tyle samo. I tak w Matrifenie 100 jest 11,4 mg fnt, w Durogesic'u 100 jest 16,8 mg fnt, a w fenta MX 100 aż 23,9 mg fnt. Tak więc należy uważać, bo można nieźle się zdziwić. I może być to ostatnie zdziwienie w życiu
  • 916 / 171 / 0
Ja mam Activic 50. Boje się to brać, głównie dlatego jak łatwo przeoczyć. Jeden już się przekręcił. Zobaczyłem jego post, post str88 że łatwo zdobyć i mam.

Napisane że to 8,25 jest dopiero stylu małym druczkiem. Już miałem załadować pół plastra do japy, a na hyperreal zajrzałem profilaktycznie. Zreszta sama cena, 60 zł za 100* mcg i sugeruje ze to góra dwie działki.

*16 mg
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
  • 657 / 93 / 0
kurcze, pisałem o tym już dwie strony temu, typ wyskoczł, że ma plaster 100, i ile ma załadować, pół? odpowiedziałem, jak się sprawa ma z plastrami, ale nie wiem czy nie za późno
ja tam dokładnie nie pamiętam, czy na pojedyńczych plastrach jest podana zawartość in total, ale nawet jeśli jest. to chyba małym druczkiem. a panowie kompetentni powinni wziąc pewną poprawkę, że nie wszyscy na tym forum są ogarnięci na tyle, by sobie krzywdy nie zrobić, i tu jest wasza rola, by ich ustrzec, a nie popisywać sie wiedzą i łacińskimi formułkami
Uwaga! Użytkownik KickInTheEye nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.