Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2372 / 317 / 0
:P Parę minut to nie pół spektaklu...błagam..... po prostu było ciut za mocno na wejściu, choć poszła jakaś chyba nie cała setka 100mg... Sorty tak się kurwa różnią, że ostatnio jak pukałem hel, to po całej pestce (200mg) czułem się tylko OK. A ten wyjątkowo dobry sorcik :)
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 5 / / 0
10 listopada 2017nucoo pisze:
Cześć, wróciłem niedawno do Polski do wrocławia i od dwóch tygodni nic znaleźć nie potrafię. W Berlinie to było łatwiejsze, a tutaj na pkp pusto, w parku przy wyszyńskiego też nic nie znalazłem, może ktoś jaką wskazówką by mi pomógł?
I Co znalazles ??? Bo mam ten sam problem ;) :wall: :wall: :diabolic:
  • 637 / 17 / 0
We wro tylko po zajomości, Ewentualnie pod programem, tam przy odrobinie szczęścia ktoś pomoże.
  • 2372 / 317 / 0
Kolejny sorcik z Wawy (nie Praga - druga strona Wisły)

[ external image ]

Miałbyć 1g - wrzucam na wagę w domu 0.9g - folia 0.1g - czyli kurwa na jedną pestkę wydymany człowiek przy pierwszym dilu z nowym dostawcą... To raczej powinnobyć w drugą stronę na zachętę i zrobienie dobrego wrażenia. Liczę na wyrównanie tej straty przy następnym dilu, bo kontaktów ostatnio w chuj się pojawiło w stolicy i tym samym kokurencji... O DNM's nawet nie wspominam.. Choć trzeba przyznać, że sort dobry 7/10 bym dał spokojnie

[ external image ]

[ external image ]

Z mojego doświadczania, jasne sorty, zawsze były lepsze i mocniejsze, niż takie typowo ciemne, wpadające w brąz. Ale te jest jakiś wyjątkowo dobry. Strzelam po 50mg - czasem 80mg bo więcej za grubo. Tolerkę na hel miałem raczej zerową (choć nie na opio, które w ciągu ćpam od 2 lat) - ale przez 1.5 tyg dalej 50mg iv robi mnie OK. Jedyne co, to ilość syfu, który nie rozpuszcza się podczas przerabiania do podania IV. Rzadko zresztą kiedy trafiały mi się sorty, które pięknie rozpuszczałyby się do żółto,ciemnego,czy karmelowego płynu, nie zostawiając nierozpuszczonego syfu - i to nawet sorty A+++ z marketów po 80-90E/gram, ale nie tyle co w tym. Aż dziwne, że taki kurwa mocny jest ;) Przy paleniu ludkowie tego nie widzą, ale jak ktoś puka iv to widzi od razu. Najgorzej, to myśleć, że za mało się kwasku dało o dlatego nie chce się rozpuścić :) Więc co niektórzy jak widziałem nakurwiają kwasek garściami i grzeją te łyżki aż kurwa do zagotowania się... :nuts: Co najwyżej to jakiś syf dodany gdzieś tam po drodze Wam się rozpuści bo na bank nie helupa.
  • 102 / 6 / 0
Jaka cena takiego sorciku na Wawie?
  • 2372 / 317 / 0
60/sztuka, choć prawie wszędzie indziej lata 50pln/sztuka.
  • 102 / 6 / 0
myślałam, że i tak drożej
  • 2 / / 0
Maślany żyjesz ;)?
  • 591 / 144 / 0
no bo to nie lata 90', że jak sypałeś 2 sztuki na folie to trudno było z początku nią manewrować, bo część się lała, a część zostawała w miejscu, bo krople były tak grube. Poza tym jeszcze nie umieli bebrać i dostawałeś normalny hel, bez żadnych wynalazków.
Mimo wszystko też bym się wkurwił i całe szczęście, że nie mam wagi w domu.

Ale szczerze wole wydać więcej kasy wiedząc, że może i dostanę mniej, ale będzie to dobry towar, niż jechać na Pragę i chuj wie z czym wrócić. Chociaż mam jednego sprawdzonego, który do tej pory mnie nigdy nie zawiódł, gdzie ceny ma normalne i więcej niż 0,2 sypie, ale te bramy, jebane bramy i myśli o przypale, jakoś mnie nie ciągną w tamte rejony.

Ale nie martw się, kilka lat temu była długa posucha, że sztuka potrafiła kosztować ponad 100 zł.

[mention]AlienForms[/mention] jak patrzę na to Twoje zdjęcie, to miałbym taką zachciankę zrobić z tej całej ilości krople. Uhhhh.
Uwaga! Użytkownik thermogrippp nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2372 / 317 / 0
za każdym razem jak chcę wrzucić na folię, to za chwilę wrzucam w kapsel+kwasek i jeb iv ;) Ekonomia zawsze bierze górę :)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.