Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2534 / 597 / 0
Ja jak dorzuciłem kode to jej w ogóle nie czułem wiec marnacja kody,jadłem tez na klonach raz ale nie wiem w jakim stopniu osłabiają działanie,napewno pomagają z jakimiś lękami.No ja zawsze leżałem ze względu na to,że właśnie waży się 2 tony i zawsze brałem sam wiec balem się wychodzić na zewnątrz bo pewnie całe skurwysyństwo świata by się na mnie rzuciło %-D

Fuzja - D5

Domyślam się co musisz teraz przechodzić %-D %-D

Fuzja x2 - D5

I co tam żyjesz? :D
Ostatnio zmieniony 06 maja 2021 przez Atro, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2199 / 366 / 0
Kurwa mać, inaczej się tego spodziewałem.
Cisnienie wyjebało 227/156 puls 67

Zjadłem 4 saszetki bez ekstrakcji (wiem szkodliwe podobono, ale nie chciało mi się tego robić)

Jakoś po 1.5h zaczęły się pierwsze efekty, tj: błyskawice, coś tam kształty delikatnie się zmieniały.
Ale nie uświadczyłem tych słynnych halucynacji, ani portali do Raju, czy Aniołów.

Substancja zdecydowanie nie dla mnie, za bardzo mnie telepie, a mam nerwicę, więc lepiej będzie jak odpuszczę.
Poza tym, zauważyłem, że ta substancja powoduje schizy.. różne schizy.

Cały 'trip' - Bad Trip skupiał się na tym czy oddycham i serce pracuję.

Nie widzę w tej substancji żadnej zabawy.
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 185 / 32 / 0
06 maja 2021OdwiertKorzenny pisze:

Zjadłem 4 saszetki bez ekstrakcji (wiem szkodliwe podobono, ale nie chciało mi się tego robić)
Ja pierdole, szacun
  • 2199 / 366 / 0
Mhm, to może dlatego trip był chujowy D:

Fuzja - D5

Podczas tripa towarzyszyła mi niekomfortowa duszność, w sumie utrzymuje się do tej pory, jest to dość uciążliwe.
Jako, że jestem panikarzem, i mam jakąś hipochondrię, zdecydowanie - NIE.
Pomimo solidnej (bardzo) obstawie z klonów, te stany się jednak przebiły.
Faza po tym to upośledzenie umysłowe jakiegoś szarlatana, obłonkańca.

4 saszetki to podobno spora dawka na kogoś, kto nigdy nie jadł.

Ja się spodziewałem spotkania z Aniołami, Bogiem, Jezusem... jakiś wrażeń mistycznych.
A tu trach, faza jak po zatruciu czymś organizmu.
  • 2534 / 597 / 0
Wiesz haluny najbardziej tworzą się w ciemności z jakimą lampką mnie za mocną np.Jak jest jasno to haluny się praktycznie w ogóle nie tworzą.Robote robi gra światło-cieni.I jedzenie tego bez ekstrakcji to bardzo glupi pomysl,zapewne jeszcze bardziej się strułeś.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2199 / 366 / 0
Dodać należy, że podobno choruję na nadciśnienie i tachykardię..
Więc przed zażyciem poczytałem trochę o skutkach ubocznych, toteż wziąłem 4-krotną ilość dobową leków na ciśnienie.
A ciśnienie wyjebało tak jak widzicie powyżej.

Nie chcę myśleć, jakbym tych leków nie miał... kurwa mać. Po jakimś czasie cały łeb czerwony, żyły na wierzchu, i boli..

Tak masz rację, przed chwilą miałem takie przepiękne mhm... jakby to.. no powiedzmy smugi z rąk, bo mi się nie chce pisać. Pomodliłem się w takim stanie, tak objawia się Duch Święty.
  • 26 / 2 / 0
@OdwiertKorzenny

Nie wiem czy dobrym pomysłem było branie tak dużej ilości leków i jeszcze mieszanie tego z benzydaminą. Miałeś szczęście, że nic ci się nie stało. Fakt - benzydamina podnosi ciśnienie, ale nie wydaje mi się, aby dobrym pomysłem były tu leki na nadciśnienie i to w takiej ilości. Na twoim miejscu darowałabym sobie ten syf. Bardzo niszczy żołądek, może trwale uszkodzić wzrok no i nieźle zryć banię.
18 grudnia 2005RysiuRonson pisze:
Mozna cos o szkodliwosci benzydaminy ?
Malo tego na necie a erowid mi nie wtyka :#:
Ma bardzo negatywny wpływ na żołądek, wątrobę i nerki. Z resztą czego się spodziewać po płynie do płukania pochwy... A no i może trwale uszkodzić wzrok. Znam wiele osób, które nawet kilka tygodni po zażyciu widziały jakieś błyski, smugi itp.
Ostatnio zmieniony 30 września 2023 przez deadmau5, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: zbędny cytat
  • 311 / 53 / 0
06 maja 2021OdwiertKorzenny pisze:
.

Ja się spodziewałem spotkania z Aniołami, Bogiem, Jezusem... jakiś wrażeń mistycznych.
A tu trach, faza jak po zatruciu czymś organizmu.
Sól z pewnością miała dawniej jakieś znaczenie sakralne, mistyczne, ale o rekreacyjnym pierwsze słyszę.
Uwaga! Użytkownik syntheticFlesh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1455 / 592 / 0
@OdwiertKorzenny ekstrakcja trwa doslownie 5 minut , naprawde jak leniwym trzeba byc , zeby to pomijac ? Psujesz sobie nie tylko zdrowie ale i faze . Ja po 4 mialem potezne haluny jakich nie zapomne do dzisiaj . Proponuje brac po zmroku (jak kazde dyso) .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 2534 / 597 / 0
^ Dalej to jesz? nie masz jakichs problemów ze wzrokiem? Ja jakies półtora roku temu brałem to ok.7 razy i pomimo,że całkiem spodobała mi się ta substancja,wszelkiego rodzaju wizuale to sobie ją odpuściłem kiedy zobaczyłem jak fatalny ma wpływ na wzrok.Pozatym nawet gdyby nie to,to często brana zaczyna się szybko nudzic i lepiej ją brać raz na jakiś długi czas wtedy może być ciekawa i wciąż zaskakująca.To deliriant a nie dyso.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.