Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1360 / 180 / 0
Krotko i na temat jeśli chodzi o Slask (już napisałem szerzej, ale jestem tak upierdolony mixem majka+oxy+rolka, wszystko w jednej pompie podane IV, ze nie dość, ze pisałem z pol godziny to potem jakos prawie calosc skasowałem. co do tego mixu to wale obecnie na sporotowo 2 dni co 2 tygodnie taki mix i male dawki fajnie mnie kopia, przyjebalem troche za dużo i 2 godziny to miałem mega noody :diabolic: ,

Punkt wydawania metadonu w Chorzowie: metadon do dostania zwykle od reki. Kompot jak jest to loteria, możesz trafic dobry (jednak prosto z gara to maja ci co robia i ich znajomi wiadomo, jest to bardzo hermetyczna grupa obecnie glownie ze względu na duza trudność w dostaniu surowca (slomy). Majka czy oxy czasem jest, ale to ci co wiedza, ze przykładowo przyjezdza zalozmy jakas laska i ma opakowanie mst zalozmy 100mg czy pake oxy 80mg. Wówczas osoby, które wiedza ze ktoś ma cos przywieźć wykupują wszystko, czasem taka paczka idzie nawet w 15 minut. Ja miałem okazje kupować kiedyś mst 200mg to placilem 20zl za tabsa. Kompot 10zl za centa, a bywa i tak, ze 5 czy nawet 10 centow nie zaleczy nic skreta nawet. Innym razem (w 10% przypadkow tak mysle hhee) trafi się kozacki kompot i cent-dwa porobią bardzo mocno. Kolejna sprawa jeśli chodzi o kompot to wirus HCV. Jak HIV ginie w około 60 czy 70 stopni tak tego skurwysyna nie idzie wygotowac Tak, ze lepiej kupic majke i zacetylowac.

Druga lokalizacja na Slasku to Plac Karola Miarki w Katowicach. Jeśli jednak nie znasz tam nikogo to raczej nic nie załatwicie. Ogolnie jednak mowiac majka się tam pojawia.

Reasumujac (nie) polecam (jeśli w ogole ktoś chce się za to brac to pamiętajcie, ze w 99% to droga z biletem w jedna strone, bez powrotu) pokrecic się pod punktem metadonowym w Chorzowie.
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 1360 / 180 / 0
Ło kvrwa, jednak wyszlo troche tego a miało być krotko. Teraz pisałem grubo ponad godzine, dalej grubp nooduje; Proszę którego moda o scalenie.
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 5 / / 0
Siema... Będe we wrocku od niedzieli... Wielka prośba o pomoc w wiadomo czym ;)))... Bo w Krakowie to ch... z tym zimuje

scalono - polymerase

Wrocław ???? Pomocy ;))))
  • 2372 / 315 / 0
Taki sorcik z Wawki (nie Praga) - kość lekki piegus 7/10
[ external image ]
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 3901 / 563 / 0
Jaka ilosc na zdjeciu? Paliles czy dożylnie?
  • 280 / 20 / 0
Majka/hel w Bielsku, ale z Was żartownisie.Chociaż to drugie swego czasu było
  • 2372 / 315 / 0
[mention]lol[/mention] tutaj to jakaś ćwiara, resztki z tego co było. Palone, ale chyba puknę iv to co zostało, bo dobry materiał - szkoda puszczać w powietrze ;)
Na odstawke po PST 1000000 razy lepsze od tej jebanej kody :) 3-4 buchy i caly dzionek miło. Chyba nawet taniej wyjdzie niz nakurwianie Thio co 3 godziny z marnymi efektami w ogóle
  • 591 / 144 / 0
17 listopada 2017AlienForms pisze:
Taki sorcik z Wawki (nie Praga) - kość lekki piegus 7/10
[ external image ]
Zajebany jeszcze tym jestem. Muszę oko przymykać, bo mi się obraz rozjeżdza, tylko że ja to wieczorem jeszcze po dwójke skoczyłem i ostatni strzał w płuco poszedł ok 4 rano.
Uwaga! Użytkownik thermogrippp nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2372 / 315 / 0
No, mnie połowa tego co na obrazku, wyjebała dzisiaj po podaniu iv bardzo konkretnie :) Docisnąłem tłok i obudziłem się, za parę minut, na kiblu.... ;) Zresztą tego ostatniego smsa pisałem Ci ponad dwie godziny :)
  • 702 / 58 / 0
^ karma przez pomyłkę hehehe

I gdzie tutaj sens, brać tyle, że przesypia się główną część spektaklu?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu

Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.

Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę

Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.