ODPOWIEDZ
  • 147 / 19 / 0
Zamiast pianki do golenia polecam odżywkę do włosów - jeszcze większy poślizg i 0 zacięć.
  • 9 / 2 / 0
Na mydło w kostce leciutko rozmoczone w ciepłej wodzie też da się ogolić i o dziwo bez podrażnień
  • 1532 / 395 / 13
12 marca 2026Sophieee pisze:
Zamiast pianki do golenia polecam odżywkę do włosów - jeszcze większy poślizg i 0 zacięć.
stosowałem to mi takie haszcze wyjebaly, ze nożyczkami aż boby ścinałem

musi być coś na rzeczy ale to pewnie dlatego, że myje dupe częściej niż co poniektórzy buzię :patrzy:
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 5985 / 1237 / 43
Panowie i Panie, golcie pachy, lato nadchodzi, niestety.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 88 / 23 / 0
A ja polecam krem do depilacji, fakt faktem jebie okrutnie ale nakłada sie na 10min I włosy schodzą razem z kremem xd nie trzeba sie meczyc
:nos: dzieki [h] za moje M <3 :nos:
  • 2095 / 514 / 0
Akurat pachy to spoko można ogolić w minutę one blade, ale do pozbycia się włosów z kutasa czy z dupy krem do depilacji najlepszy. Szczególnie te włosy z jaj są ciężkie do eliminacji maszynką bo tam nie ma równej skóry i łatwo się uciąć maszynką.
  • 88 / 23 / 0
+1 @KapitanAizen krem do depilacji to odkrycie mojego zycia XD nie dosc ze efekt sie trzyma dłużej niz maszynką, nie ma opcji by sie zaciąć a przy goleniu bikini jest o to łatwo, rzekomo osłabia włoski po regularnym stosowaniu, nie robi podrażnionych krost i nie trzeba sie tak namachać jak maszynką XD
:nos: dzieki [h] za moje M <3 :nos:
  • 5985 / 1237 / 43
Brawo Ty.
Cieszy mnie, że wątek założony przeze mnie nie umarł.

To zostanie po mnie na zawsze.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 174 / 41 / 0
Nie wiem, ja tam zawsze jak się golę to mam problem z wrastającymi włosami, a najgorzej jest po chemicznych kremach do depilacji.

Maszynka na żyletki to dla mnie był game changer. Tu mam najmniej problemów. Zwłaszcza jak do golenia używam oliwki dla dzieci.
  • 5985 / 1237 / 43
Ejże, toż to knajpa.
W dodatku przeze mnie zalozOna.

Pani Kwik, proszę zluzować zbroje i przywrócić mój ostatni post (dla dobra nauki).

Zluzuj trochę.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.