12 marca 2026Sophieee pisze: Zamiast pianki do golenia polecam odżywkę do włosów - jeszcze większy poślizg i 0 zacięć.
musi być coś na rzeczy ale to pewnie dlatego, że myje dupe częściej niż co poniektórzy buzię
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Cieszy mnie, że wątek założony przeze mnie nie umarł.
To zostanie po mnie na zawsze.
Maszynka na żyletki to dla mnie był game changer. Tu mam najmniej problemów. Zwłaszcza jak do golenia używam oliwki dla dzieci.
W dodatku przeze mnie zalozOna.
Pani Kwik, proszę zluzować zbroje i przywrócić mój ostatni post (dla dobra nauki).
Zluzuj trochę.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę
Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.