Kannabinoidy, w których "mostek" jest wiązaniem amidowym, lub estrowym.
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
Zajebiste kanna :-D przepaliłem gram prochu przez tydzień i zauważyłem że szybko tolerka wzrasta tzn. pierwsze 2-3 dopalenia od rana są dalej zajebiste jak pierwsze palenie z rana ale potem to już tylko siedzenia i zamułka, kanna fajne na palenie z samego rana jak się idzie do szkoły/pracy albo na sen bo do ciągłego palenia szkoda je marnować. W przyszłym tygodniu zamawiam 1g 5f-akb-48 i myślę nad zmieszaniem 0,5g z 0,5g bb-22 i zrobieniu maczany :-D
Pali się , Pali się skurwysyny !
  • 382 / 6 / 0
Który sort lepszy - beżowy czy biały?
  • 823 / 11 / 1
Według mnie mimo, że może być zanieczyszczony to żółty/beżowy/pomarańczowy działa dłużej według mnie. W ogóle biały nie chciał się rozpuszczać.
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 203 / 8 / 0
Czasami 2 sorty wyglądają tak samo a kopią różnie (często mi się to zdarzało przy bb). Każdą partię trzeba przetestować samemu :old:
Advisor pisze:
Advisor: każdy giet to jeden grzech, np. :" tu masz za kontrolę przepływu informacji ruska szmato"
Advisor:"tutaj za nie udzielenie pomocy marynarzom na Kursku"
Advisor:"tu za bycie nacjonalistą"
Odczynnik▸wody kromka
  • 173 / 23 / 1
Najbardziej marihuanowy kanna. Bardzo przyjemnie się go pali. Mam(a raczej miałem na początku :D) 50g podkładu na 3g bb-22. Jedna lufka jest to dla mnie definitywne maksimum. Porządny chill na conajmniej godzinę.
  • 58 / 8 / 0
Ile tego zwapować z folii? Najlepiej jak by ktoś dał jakieś porównanie bo nie mam dokładnej wagi.
Spójrz w oczy faktom.
  • 3955 / 147 / 0
Re: BB-22
Nieprzeczytany post autor: eso »
podawalem juz ta metoda tutaj dla ludzi bez wagi: zaczynamy od ilosci odpowiadajacej wielkosci 3 ziarenek cukru i obserwujemy efekt, jak malo to dokladamy najlepiej po 1 ziarenku jezeli nie chcemy sie przejechac na mocy.
niedojebanie genetyczne
  • 17 / / 0
Witajcie.
Pierwszy raz mam kontakt z czymś innym niż ganja.
Zrobiłem tak:
Odmierzyłem 10 ml acetonu technicznego
DOdalem do niego na oko nie całe 100mg bb-22(sort beżowy)
rozpuściłem mieszając bagietką
dodalem i przemieszalem do 3g suszu

Czy to jesli wyschnie to będzie "zjadliwe"? w sensie czy bedzie mozna to palic czy trzeba jeszcze poczekać?

pytanie drugie. Pierwszą probe po dodaniu kanna do acetonu zaczalem mieszając plastikową czerwoną mikrołyżeczką. płyn zrobił się ledwo zauważalnie różowawy. Myślałem że jeżeli sort beżowy a miesza się z acetonem to robi się różowy bo może ma coś to ze związkiem tego że istnieje również czerwony sort. Potem dotarło do mnie że aceton rozpuszcza plastik :wall: następnie zostawiłem ten płyn w spokoju i zrobiłem drugi.(tym razem mieszając bagietką szklaną)
Teraz pytanie, jeżeli odparuje mi to, to czy będę mógł użyć tego ponownie? czy aceton zareagował już z plastikiem i do wyrzucenia?
Ahhh własna głupota. 8-(
  • 17 / / 0
Jako że chciałem bb-22 spróbować jako pierwszej rzeczy która nie jest MJ, to zrobiłem maczane 80-90mg/2.7g podkładu(wygotowana melisa). wypaliłem łącznie 1.5 lufy(jak próbowałem palić wygotowaną melise bez kanna, prawie w ogóle nie czuć dymu, teraz drapie troche w płuca, niemocno ale zawsze)
3/4 lufy za pierwszym razem i po 15 minutach tyle samo. Muszę stwierdzić że jeżeli haj po MJ składa się dla mnie z: gastro, happiness, pozytywny nieogar, chęć na słuchanie muzyki i jej zmieniony odbiór; to po tym nie wystąpiły dla mnie tylko objawy hapinessu. Może i wystepowałyby gdybym tego dnia nie wypalił jeszcze troche mj. Świetnie się słucha na tym muzyki. Jako iż ćpunem nie mam zamiaru być(ewentualnie niedzielnym z bardzo małym stażem) to co udało mi się rozrobić będę stosował w wypadkach:
Nudnej podróży jako pasażer (zaopiekuję się tematem pare minut przed jazdą)
Robienia batów 4fun dla kumpli
wzmocnienia MJ gdy będzie słaba
Poza tym mam zamiar robić to tak aby odstępy między paleniem kanna były kilkudniowe.
Jak myślicie, czy jeżeli będę robił odstępy to nie wpłynie to na haj z naturalnej marii?
  • 57 / / 0
Zrób mieszankę z jakimś innym np. UR-144. Ja upaliłem taką paru znajomych to byli bardzo zadowoleni i zdziwieni, że działa praktycznie jak natura.

Co do tolerki to wydaje mi się, że to działa na te same receptory więc logika podpowiada, że tolerancja krzyżowa wystąpi. Ale skoro bardziej podoba ci się naturalna faza to nie lepiej przy niej zostać?
ODPOWIEDZ
Newsy
Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.

Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.

120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.