Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Mi sie 400 zl uzbierało z 3 miesięcy po tej wyplacie oddam
  • 289 / 11 / 0
200 zł, ale później moralniaka miałam i od tego czasu po prostu jak nie mam hajsu to nie ćpam i robię wszystko, żeby ten hajs zarobić.
  • 236 / 17 / 0
Ani złotówki właściwie. Sama byłam wkurwiona jak znajomy przez miesiąc mi wisiał 30 zł, a inna dziewczyna 60 zł których już mi nie zwróci. O większych kwotach nawet nie wspominam.
  • 105 / 21 / 0
Kiedy byłam w ciągu, pożyczyłam dwa razy po 50 zł na kodeinę.
Uwaga! Użytkownik Oriana nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 18 / 3 / 0
Nigdy w życiu nie miałem długu i odpukać, tym bardziej na ćpanie. Nie jestem jakimś pierdolonym wrakiem. Musiałbym być ostateczną formą żywego gówna, żeby to zrobić.
Uwaga! Użytkownik benzene jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 102 / 10 / 0
1400 PLN
  • 1347 / 148 / 8
też 200zł, obecnie wiszę 100 za palto :-/
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 714 / 48 / 0
0 PLN
  • 1893 / 182 / 0
1000 zł z Vivusa
  • 5389 / 990 / 0
50 zł.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy

Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.

Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków

Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.