ODPOWIEDZ
  • 702 / 58 / 0
ok, ale co potem? uwazam, ze niektórych bram nie warto przechodzić...
  • 61 / 4 / 0
ehh, dlaczego MDA nie jest dostępne jak MDMA... :-| :-/ :-( nawet na "allegro" kupa :(
  • 2198 / 366 / 0
@Anon2
dobry wystrzał, gały latają ?

A to nie jest niebezpieczne tj. ZS czy cos takiego ?
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 171 / 25 / 0
Ogólnie to zamówiłem z Kanady niby "pure MDA" (tak było napisane). Wszystko super ładnie ale albo to ja przekopany po cukierkach jestem ogólnie albo to jakiś chujowy sort jest. Myślałem, że zarzucając pół toyoty z 80 mg tego brązowego czegoś, wystrzeli mnie jak kiedyś różowy volkswagen. Jak na razie to zjadłem łącznie całą toyotę ( wydaje mi się, że około 160 mg ), te wspomniane 80, kolejną dorzutka 70 i jeszcze 100 na koniec. Dodam, że cuksy lubie jeść nawet 3 razy w tygodniu ostatnio. Możliwe, że to ja jestem wytrzepany? Mój koleś nie ma takiej tolerki i też mówi, że przypomina mu to okropnie mmcki.. do tego ten zapach jak mmcek.. Zawiodłem się... Sądziłem, że będzie rakieta.
Uwaga! Użytkownik Sk4Zii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 246 / 27 / 0
Zarzucono 100mg MDA
Z Rotterdamu

Euforia nosiła po ścianach haha
Mega wystrzal. Sto razy bardziej kocham MDA niż MDMA
Uwaga! Użytkownik Diabeusz666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1610 / 55 / 0
Myślę, że może być tak, że tak naprawde MDA w narkotykowym swiecie nie istnieje, a jest ona narzedziem wyjebek I mieszanina MDMA z mmc albo czyms innym
  • 4965 / 870 / 0
To źle myślisz.
  • 2198 / 366 / 0
Z Kanady najlepiej.
Od zaufanych vendorów.
Ja zawsze miałem białe kryształki.
I zawsze wypierdalało jak skurwysyn.

~80mg i Piracetam dało mi taki wypierdol, że ja jebie..
Widziałem obraz tak jakby w 5D, przesteń była zbudowana z cząsteczek.
A oczoplas po tym jest taki, że ja pierdole.. i ten oczopląs robi zajebiste wizuale.
Jakbyś miał wiertarkę w oczach, obraz się tak jakby rozpływa, aż czujesz takie 'wzzzzzz'
A euforia rozpierdala na atomy.
Tego specyfiku raczej nie da się przebić.
Chyba, że walone iv ? Nie wiem.

Mix z MDMA zmienia profil działania, euforia jest inna.
Znika wszystko i zostaje takie ''nic''
Widzenie przez ściany, biały obraz, jedna wielka chmura euforii.

Dobre na wszystko.
Ale ja najlepiej się bawiłem w wynajętej remizie z zajebistym DJ'em, który zrobił wyjebisty klimat.
Jeszcze to zmieszałem z kwasami, jak w bajce było.
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 171 / 25 / 0
Ten piracetam to kiedy mówisz, żeby zażyć. Razem z bombką czy wcześniej? [emoji12]
Uwaga! Użytkownik Sk4Zii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 200 / 16 / 0
Wczesniej, najlepiej jakis czas sumplementowac sie nim
ODPOWIEDZ
Newsy
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.