Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 48 / 3 / 0
Biorę olkę w dawce 20mg. Czy wg was istnieją negatywne skutki interakcji głównie z THC ale i z alkoholem ? Lub ile muszę odczekać bez olki ażeby owe skutki nie wystąpiły ?
  • 8103 / 910 / 0
Mozesz palic, ale po co jak leczysz sie neuroleptykiem.Sadze ze masz jakies zaburzenia psychotyczne wiec trawa moze to spotegowac.Wypij lepiej tylko piwo.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 4964 / 870 / 0
THC i alko działają normalnie, sprawdzone na sobie.
  • 48 / 3 / 0
30 października 2017serotoninowy pisze:
THC i alko działają normalnie, sprawdzone na sobie.
Mam F19.2 i pytanie jak grubo mogę polecieć na moich lekach w halloween ?
Czy 3 piwka wchodzą w gre? juz nawet nw czy bede palil kanne skoro jakieś tam paranoje moga wrocic, ale jak sadzicie. Czy grozi mi nawrot paranoji ktora byla 3 miechy temu?
  • 4964 / 870 / 0
alkohol nasila działanie leków a leki działanie alkoholu. Myślę że możesz spokojnie się napić i z tym problemów nie będzie. Z jaraniem też nie powinno być problemów ale jak się boisz to lepiej nie pal.
  • 8103 / 910 / 0
Jak pisalem wyzej - nie pal !!
alkohol spokojnie mozesz sobie wypic, ale max 3 piwa.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 3455 / 1123 / 0
Ładuj na olkę i się nie przejmuj, te techniki z odstawianiem na ileś dni daruj sobie bo są błędne... IMO. Ja normalnie biorę leki i przy lekach ładuję, zależy też co i jak, w jakiej kolejności, ale nie pauzuję z lekami więcej niż +/- 8h. Wiadomo, że są interakcje, ale odstawiać leki jest jeszcze mniej wskazane. To też zależy od tego jak dobrze zaleczona jest Twoja paranoja, nie od dawki leku. Uważam, że trzy piwa niczemu nie zaszkodzą. Co do trawki, znasz siebie i swoje reakcje. Bucha możesz złapać, na lepszy humor, poza tym wiesz doskonale, że wkrętki pojawiają się raczej po mocnym i obfitym paleniu. Tym niemniej uważaj, sztuczne kanna odpadają. Powo!
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 48 / 3 / 0
Zapytam jeszcze co sądzicie o interakcji z kodeiną ?
  • 4964 / 870 / 0
Loteria. koda raz działa innym razem nie. Przynajmniej w moim przypadku ale biorę do olanzapiny jeszcze wenlafaksyne i amisulpryd więc to może mieć wpływ także na działanie kodeiny.
  • 345 / 6 / 0
Ile wrzucac żeby czuc się normalnie bo po 10 mg to spie 2 dni i czuje sie nie do życia, wyłączony jakiś.
Czy Olcie można zastosowac przy odstawce benzo ?
Ma ona jakieś działanie przeciwpadaczkowe ?
ODPOWIEDZ
Newsy
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".

36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.