2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!
Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1
GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
Też tak często mam, ale wydaje mi się, że po prostu na mocnej fazie tak można sobie łatwi wkręcić. Np. jak kiedyś po zwaporyzowaniu dosyć dużej ilości potem od razu wyszedłem z domu to jakoś nie zwracałem na to uwagi, tylko mi fajnie było, a zawsze jak siedzę sam i próbuje się "wyczillować" to często mi się wkręca coś i co chwila patrze tylko na serce i ciśnienie i się niepotrzebnie wkurwiam.
Dlatego lepiej zmierzyć dokładnie, żeby mieć pewność.
~ Lilia1
@Toker
AM-2201 Bardzo fajny, ale krótko działa ;)
~ Lilia1
Toker pisze:Uzależnienie psychiczne od JWH-210 jest imho gorsze od uzależnienia psychicznego od zielska. Nie żeby cięzkie jakoś specjalnie, ale jest.
Ktoś to mieszał z MJ? Niedawno paliłam na przemian i efekt dużo pozytywniejszy :-D
W usta faję, Rah, mach w płuco daję
Standing on the borderline
~ Lilia1
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.