mr_obscene pisze:a asantra rano 50mg
pramatis 20mg
ewentualnie doraźnie xaxanx
a na wieczór 10mg decopinu?
Anafranil(3*0,5tabletki75mgSR[kruszone z uwagi na szybsze wchlanianie i wieksze stęzenie]) od niedzieli. Rozjaśnienie świadomości, lepszy nastrój od pierwszej dawki, teraz zamienia się w senność i zmniejszoną aktywność. http://www.mp.pl:
Trójpierścieniowe leki przeciwdepresyjne mogą nasilać działania niepożądane selegiliny (mogą wystąpić ciężkie reakcje ze strony OUN, niekiedy zakończone zgonem); selegilinę można podawać po upływie co najmniej 2 tyg. po odstawieniu trójpierścieniowych leków przeciwdepresyjnych.
Watpliwości co do zagrozeń podanych w indeksie mp wzbudza dalszy fragment interakcji selegiliny:
Ze względu na możliwość wystąpienia ciężkich działań niepożądanych nie stosować równolegle z selektywnymi inhibitorami wychwytu zwrotnego serotoniny (np. fluoksetyną, paroksetyną, sertraliną) lub w ciągu 5 tyg. po zakończeniu leczenia tymi lekami; leczenie selektywnym inhibitorem wychwytu zwrotnego serotoniny można rozpocząć 14 dni po zakończeniu leczenia selegiliną. Nie stosować równolegle z petydyną i innymi opioidami ze względu na możliwość wystąpienia zagrażających życiu działań niepożądanych
Brałem wcześniej selegiline do 80mg nawet. Ale dopiero w tym miksie pojawił się efekt posprzątanego pokoju.
Lekkie oszołomienie jak się wkręca te 10mg przy anafranilu. Kojarzy mi się to z moklobemidem, z tym ze po moklobemidzie nic się nie chce robić żadnej skomplikowanej czynności.Przy selegilinie dokładnie odwrotnie.
polecam selegilinę+reboksetynę .ew moklobemid +tramadol
powiedz mi i co dalej będziesz robił jak już znajdziesz tą mini faze
sele 15mg + 4mg reboksetyny stosowałem przez 3 tygodnie ....lajtowa faza stymulantowa jeśli można tak to nazwać ..3..4 godziny spania i impreza przez resztę dnia ...ale z czasem męczy i brakowało mi tego wylegiwania się przez 12 h ..swoją drogą przez pół roku na reboksetynie 25kg spadłem
Nie wiem jak by się to u ciebie sprawdzało..nie mam pojęcia jak stymulacja myślowa wpływa na twoje lęki ....opcje są 2 będzie pozytywna albo negatywna
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.