Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 1800 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: userd »
Powinno być nie najgorzej, tylko z tymi Retardami to trzeba uważać bo kopią troche później. Chuja pomaga pogryzienie. Więc możesz myśleć że jest słabo i za dużo dorzucić, co jest nieprzyjemne.
Niczego nie chcę tak bardzo jak zasnąć i się nie obudzić
  • 12 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: HYPE »
na razie pozostane przy tych 400mg, czekam juz ponad 1,5h i czuje sie jakby inaczej ale moze to byc placebo. jak za pare godzin nie wejdzie to dorzuce jeszcze z 200mg.
Uwaga! Użytkownik HYPE nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 160 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: dysocjat »
ja zrobilem tak samo ale 300 mg i nie jem 1 raz a na 1 raz 400 mg to cie spaca bardzo mocno jesli masz tak samo jak ja ja nigdy nie jadlem wiecej niz 300mg naraz :)a 400 mg w ciagu calego dnia
[b]!!!!!!!!!!!!!JESTEM DYSOCJAT NIE DYSOCJANT TO RÓŻNICA !!!!!!!!!!! :|[/b]

[]------[][]    
     |_0 _|
        /       
      _/\_
  • 586 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: idn »
uważaj, bo jak jebnie, to możesz rzygać dalej niż wzrok sięga przy takiej dawce. co prawda to są retardy, ale bez tolerancji (nawet jeśli waliłeś już wcześniej kodeinę) taka dawka może być nieprzyjemna. a że po 1,5h jeszcze nic nie czujesz to norma, trampki nieraz i 2-2,5h wchodzą, za to trzymają bardzo długo.
szatan
  • 12 / 1 / 0
spoko fazka już powoli wchodzi, czuje przyjemne ciepelko w rekach i nogach. :) mdlosci mialem tylko na poczatku i zjadlem aviomarin zeby sie ich pozbyc.
Uwaga! Użytkownik HYPE nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 160 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: dysocjat »
ja wlasnie jestem na 350mg + alprazolam mam zmiar dopalic zaraz baczki :) czuje sie tak jak Ty czyli wyje***anie super fajnie jest mi na maxa senno oczy mi sie zamykaja ale jest tak "bezproblemowo"super :) wogole to jem "tramudin" taka nazwa leku zamiennik poltramu bardzo dobrze dziala (retard)rozgniotlem 2 lyzeczkami i rozpuscilem w wodzie:) przed tyym zjadlem 0.25mg alprazolamu i teraz po paru godzinach znow 0.25 alprazolamu :) wysmienicie zaraz sie ppoloze i porelaxuje:D
[b]!!!!!!!!!!!!!JESTEM DYSOCJAT NIE DYSOCJANT TO RÓŻNICA !!!!!!!!!!! :|[/b]

[]------[][]    
     |_0 _|
        /       
      _/\_
  • 12 / 1 / 0
idn pisze:
trampki nieraz i 2-2,5h wchodzą, za to trzymają bardzo długo.
czyli mozliwe jest, ze jak bralem dzisiaj to jutro po normalnie przespanej nocy moge miec jeszcze faze? :)
  • 1800 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: userd »
Fazy nie będzie, ale będziesz się czuł przyjemnie, ja wczoraj zarzuciłęm 500 mg Poltramu Retard o godz 18 i było masakrycznie ciepło, potem było milutko leżałem sobie i oglądałem tv do prawie 4 rano. Poza tym cały czas czułem się szczęśliwy ale nie weim czym to było spowodowane. Po prostu zajebista sprawa ten Poltram lub Tramal

Więc muszę sobie jakąś kolejną paczuszke Poltka lub Trampka załatwić bo mi się skończył :-(
<jak ktoś ma za dużo w/w substaci i chce ich się pozbyć to niech napisze do mnie maila>
Niczego nie chcę tak bardzo jak zasnąć i się nie obudzić
  • 586 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: idn »
będziesz miał zejście, a zejście z trampka objawia się sennością, nawet jak jesteś wyspany. można tak i cały dzień przespać.
szatan
  • 261 / 16 / 0
HYPE pisze:
idn pisze:
trampki nieraz i 2-2,5h wchodzą, za to trzymają bardzo długo.
czyli mozliwe jest, ze jak bralem dzisiaj to jutro po normalnie przespanej nocy moge miec jeszcze faze? ]

Mnie przy retardach zdarzyło się mieć fazę 2 dni z nieprzespaną, aczkolwiek noodową nocką. Następnie nastała noc zejścia i troche mnie wywinęło.
810 stawek dziennych za to!
Zablokowany
Newsy
Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki

Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.

Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego

Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.

Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu

Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.