Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 8 / / 0
Panowie, przez przypadek zrobilem to przed przeczytaniem tego postu:D . Co to zrobiło z moją głową :O to nawet dobrze nie pamiętam. Koda jest cacy bo zobojętnia i biorę ją w takich dawkach żeby ogarniać, żeby nie było widać po mnie a tutaj taki sajgon:D . Na szczęście nocka w pracy samotnie spędzona:P
  • 170 / 1 / 0
Tolerkę na benzo mam znikomą (1mg alpry robi zajebiscie), a po 4mg estazolamu odczuwam tylko lekki relaks - żadnego pierdolnięcia do łóżka. Mam za sobą dwie próby z tą samą dawką. Dawać mu jeszcze szansę czy wymienić Estazolamum TZF na prosom? Ktoś po wymianie na prosom odczuł poprawę działania?
Uwaga! Użytkownik Regulator Kwasowosci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 825 / 14 / 0
Nie, ale w przypadku wymiany relanium z glaxo na neorelium właśnie z TZF czuję że Neo jakoś słabiej działa. Mimo wszystko przerzucam się na Neo bo koszt - 6.30, rolka pow. 11. Jebać spekulantów
  • 669 / 10 / 0
Zjadłem dziś 16mg Estazolamu i niestety ale ledwo poczułem :(. Fakt, ostatnie trzy miesiące niemal w ciągu jadłem aplrazolam i relanium ale ostatnim razem zjadłem 8mg estazolamu i było tak jak chciałem a teraz 16 i dupa.
Ogólnie dupa, lekarz mój wcześniej zawsze na sen dawał mi estazolam lub od czasu do czasu relanium a teraz stwierdził, że jest nowy lepszy lek... zolpidem, chyba pora zmienić lekarza.
Rozpad termiczny alkaloidów maku lekarskiego, prawda czy mit?
Vexilla regis prodeunt inferni
  • 22 / 1 / 0
Może i Estazolam pomaga na sen, ale jakiegoś fajnego odjazdu po nim nie ma. Jak dla mnie nie ma sensu tego brać. No chyba, że ktoś ma problemy ze snem wtedy ok, ale podwójną dawkę.
The world told us sin's not good but we know it's great
War-time full-frontal drugs, sex-tank armor plate.
  • 669 / 10 / 0
Po jkiej benzodiazepinie jest owy fajny odjazd :-)
Po 10mg lorazepamu i połówce? Ooo, tak! :blush:
Magią benzodiazepin nie są jazdy (no chyba, że ktoś lubi budzić się rano na dołku i/lub w innym mieście nic nie pamiętając) ale delikatna euforia i zapomnienie o problemach dnia codziennego.
Estazolam ma względnie silny komponent nasenny ale jak widać po tym temacie dla wielu jest całkiem przyjemny i to nie w celu zmagania problemów ze snem. Co więcej - zobacz jak popularny jest midazolam - mimo, że tam komponent nasenny jest znacznie wyraźniejszy niż w estazolamie czy nitrazepamie.

Moim zdaniem napisałeś jednak coś bardzo ważnego - nie ma sensu tego brać - nie ma sensu brać żadnego benzo w celu innym niż leczniczy.
Ostatnio zmieniony 15 lutego 2013 przez christofanow, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 388 / 3 / 0
@revol
też miałeś wrażenie jakby człowiek zapadał bardziej w nood po tym mixie?
Chyba tak, ale to było dawno, teraz już prawie nie miewam noddów :P
  • 669 / 10 / 0
Dziwne by było gdybyś skakał jak po amfetaminie biorąc ten mix :).
Sedujący opiaty + sedująca bzd i czego się innego spodziewać niż wkurzającego, demaskującego opiomana przed ludźmi przysypiania co po chwila?
  • 2372 / 57 / 0
Jak Wy możecie po tym spać? %-D

Ostatnio testowałem 10mg na raz i...nic. Jedynie całkiem przyjemna sedacja.
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 1743 / 26 / 0
Jedni mają tak, że czym więcej zjedzą benzo tym słabiej ono działa (ja np. czuje się spokojny po 2mg klona, ale po 6mg mnie kusi, żeby coś dodać, coś pomiksować itd. ;-) ) to jedna sprawa, a druga benzosy nasenne czy zolpidem lubią ludzie z wykurwistą tolerką i biorą oni te tabletki na dzień tzn. rano, żeby się wyciszyć. Mnie kiedyś Nitrazepam też fajnie kładł luli, teraz to taka muląca wersja relanium, esty nie brałem od lat...
Non omnis moriar.
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża

Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.