Natomiast opowiem ci jak ja dostałem to co chciałem (chciałem się wyleczyć, że działają tylko klony to inna bajka):
Przychodzisz nie w żadnych garniaku, tylko normalnie nieuczesany, nieogolony, w nieświeżo wyglądającej koszulce, pierdolisz jak to życie straciło sens, nic nie sprawia ci przyjemności, czujesz się fatalnie, gorzej z dnia na dzień, masz natłok myśli, do tego zdarzaja ci się że się boisz, nie wiesz czego, idziesz i nagle nie możesz oddychać, trzęsą ci się ręcę, serce wali, pocisz się, nic nie pomaga, trzeba przeczekać, nie wiesz ile to trwa bo nie możesz się na niczym skupić.
Walisz jeszcze o agresji, o tym że ludzie cię wkurwiają samą swoją obecnością, czasami się ich boisz, czasami masz ochotę zatłuc.
Typ weźmie i na 99% stwierdzi depresję i zacznie pisać bibułę na prozak czy inne SSRI.
Wysłuchujesz jego gadania do końca, pytasz się kiedy leki zaczną działać, no i teraz on mówi: "hm, no za trzy tygodnie może"
A ty:
"Za trzy tygodnie!? i co to znaczy może?"
"Wie Pan, ten lek może nie zadziałać ale dobierzemy odpowiedn..."
"Jak to nie zadziałać??? Potrzebuję coś co działa od razu, nie radzę sobie, nie mogłem doczekać się na tą wizytę, w tym tygodniu nie wychodziłem z domu..."
"K, zapiszemy klonazepam, i alprox na te lęki, bo rozumie Pan że strach przed nieistniejącą rzeczą to lęk, występują u Pana napady lękow... bla bla bla"
Jak dostaniesz połówki to za kilka tygodni dzwonisz i mówisz że gówno daje ten alprox, tylko trochę zmniejsza atak a czasami nic nie pomaga.
Typ podniesie ci dawkę do tego 1mg.
Z klonem ta sama bajka jak dostaniesz połówki.
Na SSRI możesz psioczyć do woli, bo to gówno prawie zawsze powoduje efekty uboczne, wyczytaj kilka w miarę groźnych z ulotki i powiedz że miałeś, zmieni lek, robisz to samo, zmieni lek, to samo, odpierdoli się i będzie pisał benzo.
Piśnij coś, że kilka razy w życiu miałeś atak drgawek i dostaniesz klona na 99%
Teksty o bezsenności też są niezłe, najlepiej to w ogóle nie śpij dzień przed wizytą, kilka dni wcześniej przestań się golić.
Przy okazji pisze recki na każde inne gówno, tylko jak dostajesz klony to nie proś o Nasen ani Relanium... bo zapyta się dla kogo to ma być. :)
userd pisze: Ja robię dokładnie tak jak Kodziarz, i dostaje właśnie Xanax 1 mg, oraz Zolpic, niestety wizyta kosztuje 50 zł a dodatkowo dostaje recepty na Fluoxetyne. Lekarz prywatny wie, że ćpam bo byłem rok temu u niego i wszystko wyśpiewałem bo byłem w dołku. A mimo to przepisał mi benzosy heh, jebany diler. W przyszłym miechu się do niego wybiore po Zolpic![]()
ptakowaa masz maila sprawdź prędko, musisz dziś sprawdzić
Ee jednego mógłbyś zjeść, to ci przejdzie z tym lękiem :>
Zresztą z klonami to wiesz jedno drugim podbijesz sobie i będzie fajnie.
5mg dzisiaj 5mg jutro i idziesz po reckę :)
Dlatego jak mam walnąć 5mg alpry i chodzić nerwowy, albo jak warzywko (nie wiem dawno nie szurałem tej ilości), to wole jebnąć jeszcze 0,5 max 1mg i zagadać z rodzinką o hajs na następne kilka piw :-)
dodane 1mg clonazepamu i dalej NIIIIIIIIIIIIIIIC. Pelna zalamaka, co jest do qrwy nedzy? :(
zarzucilam wlasnie 1mg clona, a moze by 2mg jeszcze zapodac?
KlerykLubiDzieci pisze:Jestem pojebanym lekomanem, bo wolę zapłacić więcej (niby tylko 10zł, ale zawsze to coś) za Afobam 1mg, dlatego że zajebiście lubię ten słoiczek.
KlerykLubiDzieci pisze: Nieraz nawet zaglądam sobie do szafki i go oglądam, po prostu sama świadomość posiadania takich dwóch - pełnego i napoczętego poprawia mi humor.
KlerykLubiDzieci pisze: A co do smaku alpry, to ja już nie czuję goryczy, po prostu po minucie od rozpuszczenia się tabsa/ów popijam jakimś płynem. Efekty czuć naprawdę szybko, gdy aplikuje się pod język.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.