Mi sie temat podoba. Fajnie poczytac ile dzieci wiedza o swoich rodzicach.
03 sierpnia 2020czajnikof pisze: Kurwa termos samo się nacisnęło dzięki. Kiedy w końcu zrobicie te opcje z anulowaniem karmy bo mnie to irytuje strasznie że ja wciskam czasem za jakieś posty z dupy.
Moja mama jako jedyna w domu nawet nie pije jest wrogiem alkoholu i wszelakich używek. Bierze tylko czasami hydroxyzyne na sen.
W ogole moze by zmienic temat ogolnie o rodzicach a nie tylko o mamie?
Tata lubi cos tam piwkowac. Ziółko też zapali. koks nawet żarł z moimi kolesiami XD.
Imprezowy chlopak, nie ma to tamto.
czasem trampka z parasyfem, ale nie lubi, unika.
stary dawno odjebał kitę od wódy i to najmądrzejsza rzecz, jaką zrobił w swoim życiu.*
* wciąż mądrzejsza ode mnie.
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.