...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 311 / 44 / 0
@Jarandos77
Dokładnie świetnie to ująłeś takiej euforii nikt nigdy nie powinien doświadczyć mi po pierwszym razie z bieda ketonami cały świat wywrócił się do góry nogami stawiając je na pierwszym miejscu skutki jak się domyślasz sa opłakane ale wracając do nich trzymam kciuki i mam nadzieję że udało się im oboje wyjść z tego gówna
  • 932 / 169 / 0
@Adrian3760 , jest sporo takich starych tematów co ktoś ma problem, próbuje coś ze sobą zrobic, a potem mija rok, dwa i zero odzewu. Aż ślinę przełykam myśląc o tych ludziach co się z nimi teraz dzieje.
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
  • 4466 / 709 / 2198
@FAMAS1980 niektórzy po prostu rezygnują z forum na pocztek realizacji siebie lub dalszego ćpania. Sporo użytkowników zarejestrowało się tutaj bezpośrednio czasami po poradę, nie w celu rozwijania wszelakich dyskusji, pozostania na dłużej lub czegokolwiek innego. Liczmy, że na pewno jest im w miarę okej. Ci, co stukali mefka od roku w górę, też widziałem, że dawno już nie odpisują, a tych tematów było multum (w większości nowe konta) sporo tematów, nawet o samym mefedronie się przewijało.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 311 / 44 / 0
@FAMAS1980
Chciałbym usłyszeć historie do końca bo zostawiła duży niedosyt, udało się? Czy się nie udało? Są czyści? Czy już nawet nie mają telefonu? Tak dużo pytań, a takich historii jesy multum jak wspomniał IGotHigh. Chciałbym zebrać te wszystkie historie w jedno miejsce żeby nikt o nich nie zapomniał
  • 932 / 169 / 0
@Adrian3760 , gdyby była jakakolwiek możliwość kontakt u z nimi. No mam nadzieję że wszystko tam sie u nich układa, ale widziałem też ludzi którzy pisali że jest okej :) przez takie historie zastanawiam się czy serio nei skończyć z ćpaniem raz na zawsze. Walę baaardzo rzadko, ale kto wie czy ta kreska może być początkiem mojego końca : /
  • 4466 / 709 / 2198
Kwestią jest pewien umiar w narkotykach. To tak jak w życiu, trzeba mieć umiar we wszystkim. Przecież logiczne jest, że ciągi zwiastują grube wpierdolenie się w dany temat/substancję. Jak się w coś zagłębiamy i czemuś poświęcamy — to w całości. Podobnie jak z mefą, oddajemy jej całe serce, a potem jest płacz i zgrzyt, bo minął rok, problemy ze zdrowiem, rozjebana psychika i funkcjonowanie w realu jakieś takie dziwne.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 932 / 169 / 0
@IGotHigh909 , też prawda. Ja nigdy nie miałem ciągoty do ciągów. Nad ranem sam sobie mówiłem dobra kurwa starczy, bo to nie ma sensu ze względu na słabe działanie i może to ratowało haha xD
  • 311 / 44 / 0
@FAMAS1980
U mnie to było książkowe wjebanie się od kom gdy pierwszy razy wciąglem to ścierwo to świat wywrócił się do góry nogami zero ambicji i planów najważniejsze było to żeby się naćpać i z pierwszymi ciągami euforia uciekała coraz bardziej a ja ją coraz bardziej goniłem a im bardziej goniłem tym bardziej uciekała i skończyło się na popalonych stykach najgorsze jest to że te pierwsze razy z bieda ketonami są wypalone w mojej głowie jak nic innego. Nie pamiętam co zjadłem wczoraj na śniadanie a pamiętam że 2 lata temu jak waliłem dobry kryształ to świeciło słońce i było bezchmurnie i była 16:42 pojebana głowa
  • 3 / / 0
mefedron to strasznie zdradliwa substancja, miałam z nią do czynienia tylko przez chwilkę na szczęście ale było mocno wciągająca.. Polecam spróbować suplementy NAC/ALA w połączeniu z tego co wiem są to środki zalecane przez harm reduction przy używaniu metaamfetaminy.. powodzenia!
Uwaga! Użytkownik ewelinakarczewska98 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 311 / 44 / 0
W październiku miałem 5 dniowy ciąg co skończyło się grubym odklejeniem i wyrzuceniem z domu dostałem ostatnią szanse a wczoraj wziąłem 10 mefa
Taka sytuacja
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad

Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.

Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów

Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.

Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków

Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.