Dokładnie świetnie to ująłeś takiej euforii nikt nigdy nie powinien doświadczyć mi po pierwszym razie z bieda ketonami cały świat wywrócił się do góry nogami stawiając je na pierwszym miejscu skutki jak się domyślasz sa opłakane ale wracając do nich trzymam kciuki i mam nadzieję że udało się im oboje wyjść z tego gówna
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Chciałbym usłyszeć historie do końca bo zostawiła duży niedosyt, udało się? Czy się nie udało? Są czyści? Czy już nawet nie mają telefonu? Tak dużo pytań, a takich historii jesy multum jak wspomniał IGotHigh. Chciałbym zebrać te wszystkie historie w jedno miejsce żeby nikt o nich nie zapomniał
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
U mnie to było książkowe wjebanie się od kom gdy pierwszy razy wciąglem to ścierwo to świat wywrócił się do góry nogami zero ambicji i planów najważniejsze było to żeby się naćpać i z pierwszymi ciągami euforia uciekała coraz bardziej a ja ją coraz bardziej goniłem a im bardziej goniłem tym bardziej uciekała i skończyło się na popalonych stykach najgorsze jest to że te pierwsze razy z bieda ketonami są wypalone w mojej głowie jak nic innego. Nie pamiętam co zjadłem wczoraj na śniadanie a pamiętam że 2 lata temu jak waliłem dobry kryształ to świeciło słońce i było bezchmurnie i była 16:42 pojebana głowa
Taka sytuacja
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.