Dokładnie świetnie to ująłeś takiej euforii nikt nigdy nie powinien doświadczyć mi po pierwszym razie z bieda ketonami cały świat wywrócił się do góry nogami stawiając je na pierwszym miejscu skutki jak się domyślasz sa opłakane ale wracając do nich trzymam kciuki i mam nadzieję że udało się im oboje wyjść z tego gówna
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Chciałbym usłyszeć historie do końca bo zostawiła duży niedosyt, udało się? Czy się nie udało? Są czyści? Czy już nawet nie mają telefonu? Tak dużo pytań, a takich historii jesy multum jak wspomniał IGotHigh. Chciałbym zebrać te wszystkie historie w jedno miejsce żeby nikt o nich nie zapomniał
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
U mnie to było książkowe wjebanie się od kom gdy pierwszy razy wciąglem to ścierwo to świat wywrócił się do góry nogami zero ambicji i planów najważniejsze było to żeby się naćpać i z pierwszymi ciągami euforia uciekała coraz bardziej a ja ją coraz bardziej goniłem a im bardziej goniłem tym bardziej uciekała i skończyło się na popalonych stykach najgorsze jest to że te pierwsze razy z bieda ketonami są wypalone w mojej głowie jak nic innego. Nie pamiętam co zjadłem wczoraj na śniadanie a pamiętam że 2 lata temu jak waliłem dobry kryształ to świeciło słońce i było bezchmurnie i była 16:42 pojebana głowa
Taka sytuacja
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.