Mam to ziele i jakoś mi nie podeszło, gibony, bonia bez tyty nie mają dla mnie tego pierdolnięcia po gardle, aczkolwiek buchy wiem jak dozować i nie wale do oporu, ogólnie z weedem miałem tak od zawsze że często kaszlalem po buchy czy to z lufy czy z Czyściocha, a tytex mi to w pewien sposób umila, a fajeczki i tak jaram więc nie "krzywdzę" się w ten sposób
Możliwe że wolisz mieszankę z tytoniem bo tytoń dodatkowo łechce Twoj nałóg nikotynowy a i smak dobrego tytoniu może mieć wartość dodaną.
A jeśli ci nie smakuje palony Damian to polecam go jako herbatkę - mocno gorzka ale w fajny sposób, ja dodatkowo lubię z cytryną. Miło pobudza, choć niestety IMO jej właściwości afrodyzjakowe są przesadzone.
No chodziło mi że nie uzależniam się od nikotyny bo już i tak jestem od niej uzależniony xD ale rozumiem twój punkt, może mi kiedyś też przyjdzie taki moment że rzucę, bo miałem kilka epizodów gdzie przestałem palić z własnej woli i mnie nie ciągnęło, ale no ja się z kolegami z pracy idzie na fajeczkę żeby mieć przerwę to jak tu nie palić..
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.