Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 81 / 10 / 0
18 maja 2021romannawspolnej pisze:
11 maja 2021ŚwietnyLogin pisze:
A ja sobie bimberku zrobiłem, filtrem węglowym pięknie oczyściłem, no i do tego esencja, jedna flaszeczka rum biały, druga "jamaica rum". Cola, lód i cytrynka i nie jeden rum sklepowy bym smakowo pokonał.
Jak się spisują te „estry” do zabarwiania bimbru, smak jest naprawdę ok? Bo to chyba sama chemia...
smakowo są Ok, tak pewnie sama chemia
  • 1066 / 158 / 0
Ja polecam drink "Rum Panch"

Captain Morgan czarny, plus swieżo wyciskany sok z mango, pomaranczy i brzoskwini i zamiast kostek lodu lód Ala calipo od Algidy owocowy.
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
  • 81 / 10 / 0
^^ Captain Morgan - całkiem spoko
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.

Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne

Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.

Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie

Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.