jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Zgienty pisze:Człowieku, ja ćwiczyłem mefa już w 2010. To kot mnie zajebie? Przestań.
uwierze na słowo ze klepie lepiej, swoje spróbowałem, przerobiłem a teraz pora przypomnieć sobie trzezwy swiat :)
Powodzenia w każdym razie.
Wszystko co w siebie człowiek wtłoczy,zwącha,wchłonie etc,zostawia ślad w organizmie i prędzej czy później konsekwencje nastąpią.Rozwalcie pomalutku wszystkie swoje "podroby" i choć teraz nie boli,to jak kiedyś w końcu zaboli,to tak,że się już niejeden z Was z łóżka nie podniesie.
Z leśną gwardią kompociarzy też tak było-grzali jak popierdoleni.Jeden "zdrowszy" od drugiego,a finał był taki,że większość przenosiła się na drugą stronę tęczy ze wpisem w akcie zgonu-ogólna niewydolność organizmu.
Oczywiście,Wy kompotu nie grzejecie,ale dla Waszych organizmów to właściwe żadna różnica.
Ale bez offtopu mi tutaj. Zdjęcia mają być. Nie tylko pokłutych tępymi igłami ramion, ale również osób "czystych", z widocznymi żyłami.
Ja się cieszę, że "gorączka igieł" mi już przechodzi. No wakacje to były straszne. Mam nadzieję, że nie wrócę do tego. Pierdolone stymulanty i kannabinoidy. Nie życzę nikomu takich stanów. Ale nie żałuję ani dnia..
Żeby była jasność-i tak prędzej czy później zmasakrujesz sobie kanały,narobisz zakażeń,blizn,strupów i niczego przed nikim już nie ukryjesz,a ślady te zostaną z Tobą przez dłuuuugie lata.Nawet jak już nie będziesz grzał,co w Twoim przypadku nie nastąpi zbyt szybko.
Na jednodniowe posiedzenie, nie widzę takiej potrzeby. Po prostu wprawę trzeba mieć.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.