Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 2077 / 511 / 0
rv48505, poczytaj sobie The Art of Deception: Controling the Human Element of Security z takim podejściem to jak liźniesz trochę socjotechniki to masz szansę robić poważne przekręty. :-D
  • 559 / 40 / 0
U specjalisty na bank, byle nie neurolog, bo Tramalu raczej się nie podaje przy chorobach neurologicznych. Wiadomo, podnosi ciśnienie śródczaszkowe.
Uwaga! Użytkownik meme nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 559 / 40 / 0
IAmAhab pisze:
Po chuj chodzic, tracic czas, zadawac sie z debilami dla jednej paczki jak na oglaszamy za listek o lacznej pojemnosci 2,25g mozesz zaplacic 22zl?
Z lekarzami się dobrze dogaduję. + Mam rzeczywiście problemy z kolanem, od 5 lat.
Uwaga! Użytkownik meme nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2077 / 511 / 0
Kupowanie Tramalu nawet bez recepty i tak jest legalne. Ty żadnego przypału mieć nie będziesz. Co najwyżej mogliby Cię wzywać jako świadka jakby pakę złapali.
  • 1130 / 48 / 0
To nie jest takie proste, ze pojdziesz do rodzinnego i dostaniesz od razu trampka. Ja zanim dostalem to mialem za soba kilka wizyt u rodzinnejj i wizyte u neurologa w zwiazku z problemami z kregolsupem, na ktora mnie wyslala. Dopiero po tylu cyrkach, jak zaczelo mnie bolec w drugim odcinku z 3-4 miesiace pozniej i drugim zdjeciu wypisala tramca do leku przeciwzapalnego. Ale z lekarzami roznie jest. Moze lepiej trafisz.

@rv Sa i takie ktore sa sprawdzone ;) Zreszta z tego co kojarze to takich prowokacji robic nie moga, bo sami lamaliby prawo, ktos to gdzies tlumaczyl kiedys na forum.
  • 559 / 40 / 0
Ja u ortopedy byłam 4 razy i za każdym razem nic mi nie wypisali. Non-stop bóle dokuczają, więc jak powiem, że po kuracji ultradźwiękami jest chujowo i faszeruję się lekami od paragówna aż po ketoprofen, a nic już nie łagodzi bólu, to myślę, że powinni mi trampka przepisać. Ewentualnie użyję mojego tajnego myka na lekarzy.
  • 2077 / 511 / 0
Do ginekologa warto. Na silne bóle miesiączkowe tramal to jeden z leków pierwszego rzutu. Tym bardziej, że w takim przypadku powinien być on stosowany rzadko co bardzo ogranicza ryzyko uzależnienia. Sporo kobiet dostaje tramal właśnie w ten sposób.
  • 2077 / 511 / 0
Zakup trmalu jest legalny, morfiny już nie. Bo jest ona wymieniona w załączniku do ustawy o przeciwdziałaniu narkomani jako substancja odurzająca.

Jak ktoś robi wyjebke to nie wysyła niczego. Fałszerstwa leków praktycznie się nie zdarzają. morfiny czasem ale to bardzo, bardzo rzadko.
  • 559 / 40 / 0
W sprzedawcach jest temat o ogłaszamy. Kto szuka, nie błądzi.
  • 1130 / 48 / 0
Paczkomaty sobie wybij z glowy. Zadnych przedplat, tylko pobranie ze sprawdzeniem zawartosci, bez wzgledu na to czy kupujesz tanie rumunskie gumki po hurtowych cenach czy narkotyki. Czesto juz na etapie dogadywania sprawy widzisz, ze wyjebka, gdy koles zaczyna krecic nosem, ze wymagasz od niego takiej formy wysylki.
Zablokowany
Newsy
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.