Światło pisze:Niby po co komu ranga "martwy"? Kto się orientuje w temacie ten wie kto gryzie ziemię, a śmierć anonimowych osób nikogo nie interesuje.
Jeszcze mała uwaga - kiedy widzisz że ktoś się logował 3 lata temu pierwsza myśl powinna brzmieć - pewnie siedzi na innym koncie. Niektórzy mają tu kilka lub kilkanaście loginów.
Poza tym abstynencja nie daje gwarancji że nie rozjedzie cię samochód lub nie zajebią maczetami gdy mieszkasz w Krakowie.
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Ranga martwy to nie taki głupi pomysł, początkowo pomyślałem, że bez sensu bo i tak nie napiszą już niczego nowego, ale ich posty przecież cały czas wiszą i ludzie je czytają. Możliwe że stosują się do ich rad (np. mixów), biorą z kogoś przykład... Dobrze jest wtedy wiedzieć, że dany osobnik pewnego razu się przekręcił.
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.