Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Mi zdecydowanie wysiłek fizyczny szybko zbija działanie trawy co potwierdziłem licznymi testami na sobie więc staram się go unikać będąc najaranym.
  • 328 / 24 / 0
Mój kumpel zjarany w opór napierdalał podciągnięcia na drążku z rekordowym dla niego doczepianym obciążeniem i o dziwo dobrze mu to szło, haha, ja po spaleniu to jedynie do łózka się nadaję.
  • 279 / 55 / 0
Od czasu kiedy założyłem ten temat zacząłem regularnie chodzić na siłownie spalony.
Na początku 30 min kardio 5,5-6,5km zależnie od tempa a potem siłowe.
Bardzo mi sie spodobało to, jakoś bardziej wczuwam się w ćwiczenia, mniej mnie męczy psychicznie niż na trzeźwo, siłownia mi się źle nie kojarzy, bez spinki sobie macham hantelkiem.
Polecam :P
  • 1533 / 196 / 0
jazda na rowerze , gra w kosza czy w pingponga , piłka nożna- frajda sama w sobie po blancie, uwielbiam sport spizgany
  • 1141 / 116 / 0
p4weu pisze:
wszystko chyba zależy od konkretnego sportu, ja np. jeździć na rowerze uwielbiam, po każdej ilości mj i często miałem lepsze wyniki niż na trzeźwo (nie twierdzę, że thc pomaga, ale twierdzę, że nie przeszkadza)
Kupiłem sobie 2 lata temu rowerek taki "turystyczny" ;) Typowy do wolniutkich przejażdżek. Niebywała radość - wsiadasz sobie na rowerm, jedziesz do jakiegoś lasu na jointa, a potem z godzinę popierdalasz sobie wolniutkim tempem, podziwiając wiejski krajobraz i słuchając muzyki :) Polecam rowerek po baczce!
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2877 / 266 / 0
ja to lubię zapierdalać 50 km/h po asfalcie z muzyką na uszach, coś pięknego :D
  • 438 / 18 / 0
fajnie w sumie urozmaicić spizganie jakimś ruchem
bieganie wykluczone, piłeczka wchodzi dobrze sprawdzone wiele razy xD

w kosza nie gram, myślę że basen też może być przyhjemny
Uwaga! Użytkownik samedobretopy jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12509 / 2426 / 0
^
Na basenie też jest dobra faza : ) Jak mają zjeżdżalnie, to już w ogóle rewelacja
  • 569 / 19 / 0
Joint i sport to nierozączna para :cheesy:
Uwaga! Użytkownik Sideswipe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1533 / 196 / 0
sport na zbakaniu to frajda straszna polecam :-)
ODPOWIEDZ
Newsy
Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.