Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1823 / 104 / 20
Ja na przykład DZIĘKI ćpaniu zdałem sesję, gdybym nie latał wtedy nafurany non-stop prawdopodobnie nie wkułbym tyle materiału w tak krótkim czasie.
Ogólnie kwestia podejścia, jak ktoś ma w miarę umiar i sporo pod kopułą to osiągnie wszystko mimo że ćpa. A rzucenie ćpania i osiągnięcie czegoś łączy się IMO dlatego że zakończenie ćpania to niejako zakończenie imprezowej części życia i wzięcie się do niego na serio.
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 181 / 4 / 0
Ja przestałem jarać haszysz w momencie gdy dostałem epizodu schizofrenicznego w 2014... wylądowałem w psychiatryku, przytyłem 30 kilo, potem wylądowałem w fabryce i ciąłem kabelki... jestem tam wciąż zatrudniony. Jadę na psychotropach od dwóch lat.

Oto moje osiągnięcia :P
Uwaga! Użytkownik moment nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3854 / 312 / 0
Moje gratulacje. Proszę o przybycie do Ratusza Miejskiego w poniedziałek, o godzinie 14. Wręczymy Panu stosowną statuetkę i okolicznościowy dyplom.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 181 / 4 / 0
chyba żartujesz... :huh:
Uwaga! Użytkownik moment nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 640 / 118 / 0
Haha no i zawiesiłeś system. Nie wiadomo, czy tym stwierdzeniem sobie żartujesz, czy naprawdę liczysz, że dostaniesz statuetkę. A może tylko żartujesz, że żartujesz?
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
ja przestałem ćpać (alko,szlugi,mj) a jak byłem niedojebanym nieudacznikiem z zrytym łbem, przed jak i w czasie używania, tak nim pozostałem / psychiatria bezsilna, nic tylko sznur na łeb/

życie jest piękne a świat cudowny
  • 181 / 4 / 0
Może źle się odżywiasz?
Jedzenie i picie to fundament zdrowia psychicznego. Jaką masz dietę?
  • 3854 / 312 / 0
moment pisze:
chyba żartujesz... :huh:
Pan chyba raczy żartować. Specjalnie dla Pana zwołaliśmy w trybie nadzwyczajnym radę miejską, żeby przy dźwiękach orkiestry ukoronować to wiekopomne osiągnięcie. Hyperrealna kapituła chciała Panu wręczyć pamiątkową statuetkę, oraz karnet do Fitness Clubu. Jesteśmy głęboko rozczarowani Pana postępowaniem i liczymy na to, że takie zachowania nie będą pojawiać się w przyszłości. Z poważaniem, Stanisław Procent, vice-prezydent.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 906 / 36 / 0
Przestałem ćpać i zacząłem żyć tak jak reszta, spokojnie, ale stabilnie. Moim zdaniem to jest najważniejsze w życiu, osiągnąć stabilność emocjonalną, niezależność finansową i rozwijać swoje pasje i zainteresowania, ćpanie to wszystko niszczy. Jeśli miałbym wymienić jakieś wielkie osiągnięcia to ich nie mam, ale moim zdaniem wielkim sukcesem który osiągnąłem jest dojrzałość psychiczna, trzeźwość myślenia, umiejętność radowania się małymi rzeczami i nie przejmowania za nadto porażkami.
297 dni czystości (05.01)
  • 906 / 36 / 0
moment pisze:
Może źle się odżywiasz?
Jedzenie i picie to fundament zdrowia psychicznego. Jaką masz dietę?
Nie sądzę żeby miało to jakiś wielki wpływ. Owszem odpowiednie odżywianie jest ważne, ale kolega z tego co można wywnioskować z tego postu ma patologicznie niskie poczucie własnej wartości (nie wiem co dokładnie, może jeszcze depresja, jakaś inna choroba psychiczna) a ty wyjeżdżasz tu z dietą :rolleyes:
297 dni czystości (05.01)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.