Dział poruszający prawne kwestie użytkowania narkotyków. Legalizacja, kary, pytania do adwokata.
ODPOWIEDZ
  • 139 / 11 / 4
To znaczy ze internet jest na innego domownika :D
Uwaga! Użytkownik kubbka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4807 / 270 / 0
Odebrałeś już list? Ludzie czekają na ciąg dalszy.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 4807 / 270 / 0
No i kubkę wzięło wcięło. Od ostatniego posta ani razu się nie zalogował. Człowiek przepadł. Cały czas czekam na relację, może nawet historię da się sprzedać dla mediów które lubią dramaty.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 1043 / 151 / 0
Ściągnął "Pokołosie" i ma co chciał ;). A tu ściemnia o zapomnianych na poste restante rc.
  • 97 / / 0
Hej kubbka!

Jak tam sytuacja? Bo jesteśmy ciekawi :cool:
  • 45 / / 0
Też jestem ciekawy jaki finał tej sprawy. Natrafiłem przypadkiem i głupszego tematu dawno nie czytałem. Pewnie ostatecznie się okazało że coś w spadku dostał a typek bał się iść na pocztę bo się bał że policja wysyła listy przez kancelarię prawną. Nie mogę z typa xD
"cat may go,' said the Lizard's"
  • 1043 / 151 / 0
Nieznajomość prawa podstawowa. Poza tym pisma trzeba odbierać, bo nawet nieodebrane będą uznawane w naszym pięknym państwie prawa jako odebrane.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.

Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu

Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.