W pewnym momencie tak przyśpieszyło, że myślałem że się zatrzymało.
Pomogły dwa psiknięcia Nitromintu.
04 października 2019london5 pisze: Ja na delirce gieblowej puls miałem tak wysoki, że nie byłem w stanie liczyć uderzeń.
06 maja 2021OdwiertKorzenny pisze: Kurwa mać, inaczej się tego spodziewałem.
Cisnienie wyjebało 227/156 puls 67
Zjadłem 4 saszetki bez ekstrakcji (wiem szkodliwe podobono, ale nie chciało mi się tego robić)
Jakoś po 1.5h zaczęły się pierwsze efekty, tj: błyskawice, coś tam kształty delikatnie się zmieniały.
Ale nie uświadczyłem tych słynnych halucynacji, ani portali do Raju, czy Aniołów.
Substancja zdecydowanie nie dla mnie, za bardzo mnie telepie, a mam nerwicę, więc lepiej będzie jak odpuszczę.
Poza tym, zauważyłem, że ta substancja powoduje schizy.. różne schizy.
Cały 'trip' - Bad Trip skupiał się na tym czy oddycham i serce pracuję.
Nie widzę w tej substancji żadnej zabawy.
NIE PRZEPALAJCIE fety NA SIŁĘ! U mnie do tego momentu tez zawsze to pomagało. Ale tu była bomba i jakąś kompulsywną akcję złapałem w trkcie , źe MUSZĘ, BUCH BUCH buch...i para w ruch. Z uszu prawie kurwa poszła! xd takźe piszę w formie świadectwa i przestrogi. Miałem około 20lat wtedy... mam 37? xd futruję nadal. Nie przepalałem już nigdy! Żyję. Ostatnie badania w porządku prawie. W 164/89 czyli delikatne bardzo nadciśnienie jak na mój wiek i przebieg.
A mogłem sobie sądzę dawno nie żyć, przez własną głupotę. Czułem ź3 mogę jebnać lada chwilę na glebę. złożyć się jak scyzoryk.. zdążyłem i moje trezwe myślenie zadaniowe mimo paniki ocaliło mi wtedy życie myślę. A od utraty.przytomności dzieliły mnie na pewno chwile. Myślałem tylko , myśl szybko! bo masz kurwa mało czasu. Myśl!!. patrz i MYŚL!!! Zdążyłem. Taka sytuacja.
A I NIE PRZEPALAJCIE fety NA SIŁĘ DO SPANIA !!!
Dobranoc
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
I jest to absolutny rekord w moim życiu. Nigdy wcześniej nie zmierzono mi ciśnienia powyżej 140.
Normalnie mam ~120.
Może dla tego, ze zjedliśmy trochę stymulantów.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Jak kawa wpływa na oś jelita-mózg?
Naukowcy z University College Cork postanowili dogłębnie zbadać mechanizmy stojące za pozytywnym wpływem kawy na oś jelita-mózg. Wyniki badań, opublikowane na łamach Nature Communications pokazują, w jaki sposób regularne picie kawy i kawy bezkofeinowej wpływa na mikrobiom jelit, a co za tym idzie, na nasze zachowanie oraz poziom stresu.
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.