W pewnym momencie tak przyśpieszyło, że myślałem że się zatrzymało.
Pomogły dwa psiknięcia Nitromintu.
04 października 2019london5 pisze: Ja na delirce gieblowej puls miałem tak wysoki, że nie byłem w stanie liczyć uderzeń.
06 maja 2021OdwiertKorzenny pisze: Kurwa mać, inaczej się tego spodziewałem.
Cisnienie wyjebało 227/156 puls 67
Zjadłem 4 saszetki bez ekstrakcji (wiem szkodliwe podobono, ale nie chciało mi się tego robić)
Jakoś po 1.5h zaczęły się pierwsze efekty, tj: błyskawice, coś tam kształty delikatnie się zmieniały.
Ale nie uświadczyłem tych słynnych halucynacji, ani portali do Raju, czy Aniołów.
Substancja zdecydowanie nie dla mnie, za bardzo mnie telepie, a mam nerwicę, więc lepiej będzie jak odpuszczę.
Poza tym, zauważyłem, że ta substancja powoduje schizy.. różne schizy.
Cały 'trip' - Bad Trip skupiał się na tym czy oddycham i serce pracuję.
Nie widzę w tej substancji żadnej zabawy.
NIE PRZEPALAJCIE fety NA SIŁĘ! U mnie do tego momentu tez zawsze to pomagało. Ale tu była bomba i jakąś kompulsywną akcję złapałem w trkcie , źe MUSZĘ, BUCH BUCH buch...i para w ruch. Z uszu prawie kurwa poszła! xd takźe piszę w formie świadectwa i przestrogi. Miałem około 20lat wtedy... mam 37? xd futruję nadal. Nie przepalałem już nigdy! Żyję. Ostatnie badania w porządku prawie. W 164/89 czyli delikatne bardzo nadciśnienie jak na mój wiek i przebieg.
A mogłem sobie sądzę dawno nie żyć, przez własną głupotę. Czułem ź3 mogę jebnać lada chwilę na glebę. złożyć się jak scyzoryk.. zdążyłem i moje trezwe myślenie zadaniowe mimo paniki ocaliło mi wtedy życie myślę. A od utraty.przytomności dzieliły mnie na pewno chwile. Myślałem tylko , myśl szybko! bo masz kurwa mało czasu. Myśl!!. patrz i MYŚL!!! Zdążyłem. Taka sytuacja.
A I NIE PRZEPALAJCIE fety NA SIŁĘ DO SPANIA !!!
Dobranoc
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
I jest to absolutny rekord w moim życiu. Nigdy wcześniej nie zmierzono mi ciśnienia powyżej 140.
Normalnie mam ~120.
Może dla tego, ze zjedliśmy trochę stymulantów.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.