Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 1893 / 182 / 0
Zdaje mi się że z etylonem wyjdzie bezbłędny miks :)
  • 334 / 6 / 0
Re: 3-FPH
Nieprzeczytany post autor: Zbysiu »
Da sie to rozpuscic i trzymac (bez degradacji substancji) w roztworze etanolu? To byl moj ulubiony sposob odmierzania Eph, gdzie po 20mg byla jeszcze jakas koncentracja i motywacja (ale juz lekkie rozdraznienie), za to 30mg+ robilo juz totalny pierdolnik we lbie.

Ogolnie, dla mnie Etylofenidat okazalal sie byc zbyt zjazdowa substancja, az ciezko mi uwierzyc ze ma on AŻ TYLU SYMPATYKÓW (!) na forum. Dlatego czekam na ten 3-FPH

Jest to juz gdzies w Polsce do kupienia czy na razie tylko zagranica?
Nie wazne, widze ze juz jest.
  • 353 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: mar74 »
Jak myślicie jaką dawkę dać do serotogeników? 100 czy może trochę mniej?
  • 1198 / 8 / 0
ja bym mniej dal.
  • 440 / 30 / 0
Dersu Uzala pisze:
No to praktycznie wszystko już wiadomo, dzięki za info. To chyba będzie bardzo funkcjonalny stim, jak to mówią do tańca i do różańca, wkrótce w końcu stestuję :diabolic:
rencznik - ile tego właściwie tego zwapiłeś?
Coś koło 15mg.
Uwaga! Użytkownik rencznik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 334 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zbysiu »
Ćpaki moje kochane,
Ponawiam swoje pytanie o rozpuszczalnosc tej substancji w etanolu. Moze ktos jest w stanie znalezc takie info w necie, bo ja niestety nie potrafie.

Epha rozpuszczalem 2 gramy w setce spirytusu, po dobrym podgrzewaniu roztworu - czyli 20mg etylofenidatu w 1ml etanolu (choc teoretyczna rozpuszczalnosc EPH to nawet 25mg/1ml). Ile tutaj bede potrzebowal alkoholu aby rozpuscic 2g 3-FPH?
  • 1893 / 182 / 0
Też coś nie mogę znaleźć. Zapytaj vendora, może podesłałby ci jakąś kartę / broszurę infomacyjną?
W każdym razie masa molowa to 195.2334g/mol, da się na tej podstawie obliczyć rozpuszczalność w etanolu? Może zajmą się tym jakieś tęższe głowy bo ja się nie znam :)
  • 11 / / 0
Jestem cichym wielbicielem EPH. ;) Z tego co czytam, aż trudno uwierzyć, że 3FPH jest lepsze od EPH. Skoro 3FPH ma działanie subtelniejsze to czy poprawnym porównaniem tej substancji będzie 3FA? Wnioskuję po podwyższonym bardzo mocno libido, że powinna być odczuwalnie dopaminowa euforia.
  • 353 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: mar74 »
W sobotę z żonką wychodzimy do Clubu. Jak myślicie ile 3-FPH dodać do 3-MMC, a ile do MDMA?
  • 89 / 4 / 0
wnioskując po 3 elektroujemnych atomach zdolnych do tworzenia wiązania wodorowego z grupą hydroksyową alkoholu można się spodziewać dobrej rozpuszczalności w etanolu jak i w wodzie :-)
Uwaga! Użytkownik stonedfox nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.