tomaszu99 pisze:tak, jest po to, żeby je używać, ALE NIE KURWA POST NAD TOBĄ CZŁOWIEKU!
A skąd mam wiedzieć, czy w w trakcie redagowania przeze mnie odpowiedzi, kilka osób nie doda posta? Wtedy już nie będzie NADE MNĄ CZŁOWIEKU! Jak już pisałem - jeżeli nie pasuje, nie czytaj : )
Nawet potrafiła mnie uśpić w wypadku mocnego pobudzenia po meth, chociaż wstawałem po paru godzinach jak działanie kwety słabło.
Poza tym to bardzo skuteczny neuroleptyk, więc o żadnych psychozach po przestymulowaniu się nie ma mowy.
Mi w potrzebie wystarczyła jedna, a do tego dorzucić po trochę ekstraktów z melisy, chmielu, passiflory, melatoninę czy też L-teaninę. Wszystkiego w małych ilościach, a takie combo potrafi poskładać do łóżka. Ja byłem nawet nieco zmulony jeszcze rano po obudzeniu. Chociaż nie powiem, stress test takiego "naturalnego" zestawu pewnie dopiero przeprowadzę, bo na razie sprawdził się tylko w lekkim przestymulowaniu.
Co do kropel walerianowych, to działają, ale chyba tolerka skacze szybko na to. Kiedyś faktycznie pół buteleczki potrafiło nieźle zmulić. Ostatnio nie poczułem nic. Albo tolerka, albo jak Różański opisywał, ciężko o dobrze jakościowo przyrządzony wyciąg.
Te preparaty z melatoniną to też dobra opcja!
Tak czy siak lista usypiaczy z których korzystałem przy odstawianiu giebla.
1. Ziołowe Tabletki uspokajające Labafarm (chmiel, waleriana, melisa itp.)
2. Benosen (teanina i chmiel)
3. 5-HTP
4. Melatonina
5. Aviomarin (1-2 tabletki)
6. hydroksyzyna
7. Sceletium tortuosum (na godzinę przed snem).
8. 150ml browara.
Do tego programowanie psychiczne, wkręcałem sobie, że piję giebla, lałem do menzurki wodę i popijałem nią kilka Labafarmów.
Pierwszych kilka dni było ciężkich (płytki sen, łatwo o wybudzenie), ale dałem radę. Labafarmy łykałem po 2-4, benosen też po 2-4 - przez pierwsze dni nie było innej opcji.
Dodam jeszcze, że taką akcję przerobiłem DWA razy.
Można też spróbować mulungu.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.