Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ssssss-94 pisze:Pasta/speed to amfetamina. Najprawdziwsza i najczystsza(no prawie)
Ciapciak pisze:No cóż, właśnie takich odpowiedzi się spodziewałem ..
Kolega miał kiedyś styczność z Amfetamina oprócz zdjęcia na wiki?
Na Torze wszystko opisane jako speedpasta to Amfa. Przynajmniej tak widziałem.
No prawie
Super doczyszczona amfa o czystości >95% przybierała formę oleisto zawilgoconych struktur w kształcie płatków pasty. W jakiś sposób przypominało to pastę przyprawę wasabi w konsystencji.
Zwykła holenderska speed pasta za 5e/g przybierała formę też dość podobnej pasty ale o innej konsystencji. Różnicy w mocy nie da się przemilczeć, to przepaść.
Anon pisze:Pasta paście nie równa.
Super doczyszczona amfa o czystości >95% przybierała formę oleisto zawilgoconych struktur w kształcie płatków pasty.
wppl83 pisze:Jakie sa najlepsze metody administracji tego ? Wysuszyc i sniff czy jesc mokrą paste ? Sa jakies ogolne zasady bezpiecznego uzywania amf ? cos jak w rollsafe.org ?
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.