Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1316 / 234 / 0
ssssss-94 pisze:
Pasta/speed to amfetamina. Najprawdziwsza i najczystsza(no prawie)
A szlam to jest najprawdziwsza i najczystsza woda.
Jesteś ćpunem? Znasz polski? Umiesz pisać? Napisz raport dla neurogroove!
Spoiler:
  • 25 / / 0
Ciapciak pisze:
No cóż, właśnie takich odpowiedzi się spodziewałem ..

Kolega miał kiedyś styczność z Amfetamina oprócz zdjęcia na wiki?
Miałem. Wiele razy. I za każdym razem klepała podobnie.
Na Torze wszystko opisane jako speedpasta to Amfa. Przynajmniej tak widziałem.
  • 157 / 7 / 0
@up

No prawie %-D
  • 1316 / 234 / 0
Z ciekawosci - ile miligramów tej "superczystej pasty" potrzeba na całą noc stymulacji?
Spoiler:
  • 1857 / 70 / 80
Pasta paście nie równa.
Super doczyszczona amfa o czystości >95% przybierała formę oleisto zawilgoconych struktur w kształcie płatków pasty. W jakiś sposób przypominało to pastę przyprawę wasabi w konsystencji.
Zwykła holenderska speed pasta za 5e/g przybierała formę też dość podobnej pasty ale o innej konsystencji. Różnicy w mocy nie da się przemilczeć, to przepaść.
  • 43 / 1 / 0
Jakie sa najlepsze metody administracji tego ? Wysuszyc i sniff czy jesc mokrą paste ? Sa jakies ogolne zasady bezpiecznego uzywania amf ? cos jak w rollsafe.org ?
  • 1316 / 234 / 0
Anon pisze:
Pasta paście nie równa.
Super doczyszczona amfa o czystości >95% przybierała formę oleisto zawilgoconych struktur w kształcie płatków pasty.
Czyli sucha amfa w formie kłujących bielą kryształów jest brudniejsza od takiej pasty? Rozumiem.
Spoiler:
  • 1121 / 155 / 0
wppl83 pisze:
Jakie sa najlepsze metody administracji tego ? Wysuszyc i sniff czy jesc mokrą paste ? Sa jakies ogolne zasady bezpiecznego uzywania amf ? cos jak w rollsafe.org ?
Nie no mokrej nie jedz, bez przesady.. Najpierw ją wysusz a potem walnij sniffa.
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 138 / 18 / 0
WRB niby czemu ma nie jeść?
Uwaga! Użytkownik AnalogCzlowieka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1121 / 155 / 0
Ja jak kilka razy miałem to tak robiłem, nie lubię takiej mokrej pasty która się do wszystkiego klei, ciężko to podzielić, wciągnąć. Choć z drugiej strony jak ją mocno wysuszy to pewnie moc zmaleje.. czy się mylę?
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.

Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów

Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.

Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków

Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.