Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ssssss-94 pisze:Pasta/speed to amfetamina. Najprawdziwsza i najczystsza(no prawie)
Ciapciak pisze:No cóż, właśnie takich odpowiedzi się spodziewałem ..
Kolega miał kiedyś styczność z Amfetamina oprócz zdjęcia na wiki?
Na Torze wszystko opisane jako speedpasta to Amfa. Przynajmniej tak widziałem.
No prawie
Super doczyszczona amfa o czystości >95% przybierała formę oleisto zawilgoconych struktur w kształcie płatków pasty. W jakiś sposób przypominało to pastę przyprawę wasabi w konsystencji.
Zwykła holenderska speed pasta za 5e/g przybierała formę też dość podobnej pasty ale o innej konsystencji. Różnicy w mocy nie da się przemilczeć, to przepaść.
Anon pisze:Pasta paście nie równa.
Super doczyszczona amfa o czystości >95% przybierała formę oleisto zawilgoconych struktur w kształcie płatków pasty.
wppl83 pisze:Jakie sa najlepsze metody administracji tego ? Wysuszyc i sniff czy jesc mokrą paste ? Sa jakies ogolne zasady bezpiecznego uzywania amf ? cos jak w rollsafe.org ?
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.